Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie czy jestem Głupi czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu w sobotę wieczorem ok godziny 18:00 wyszedem siostrą do kina. Nie ukrywam moja siostra ma 17 a ja 20lat.Ma seksowny tyłek nie jedna dziewczyna by jej pozazdrościła. Akurat byliśmy na filmie erotycznym co prawda nie było tam dużo nagich scen ale jedna przyprawiła mnie o erekcje siedziałem z siostrą w ostatnim rzędzie a 5 osób przed nami w pierwszym rzędzie. No i włśnie staną mi moja siostra to zauważyła i zapytała czy może dotknąć mojego nabrzmiałego k****a. Rozpiąłem rozporek a siostra wzięł mi do ręki zaczeła mi walić. Wzięła swoją śine na ręke i zaczęła mi masować żołądz o ni stąd ni z owąd zacząłem tak strzelać spermą zpodniecienia jak nigdy wszystko wylądowało na ręce mojej siostry a ona zaczęla lizać tą spermę patrzyliśmy czy nikogo nie było Moja siostra powiedziała że jestem z******ty i super męski. Teraz jak zostaje sam w domu z siostrą i razem sie nieraz kąpiemy ale nigdy jej nie wsadziłem jest dziewicą nie ma jeazcze chłopaka ale jej sie dziwie bo jest super seksowna i ona mi robi loda a ja jej minetke pod prysznicem jest nam dobrze. Mówie na koniec że nie chcecie to nie wierzcie. Ale to prawda. Co o tym sądzicie że razem z siostrą robimy sobie dobrze? .Podniecił was ten temat bo ja jak o tym pomyśle to mi stoi hehe.

Gość gość
Tak, jesteś wyjątkowo głupi ha,ha,ha. Bajkopisarz erotoman. Pulitzera to za to nie dostaniesz ha,ha,ha.