Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrzuciła różę do kosza

Polecane posty

Gość gość

Wszystko z nami ok. Zaskoczyłem ja kupiłem różę, dałem jej a ona nic nawet dziękuje nie powiedziała, powiedziałem chodźmy do kawiarni. Poszliśmy. Po drodze był kosz i ona tam tą różę wywaliła tak jakby nigdy nic. Potem nawet z jej słów przepraszam nie usłyszałem. Dzisiaj wieczorem mówiła ze miała zły dzień. Super.

Gość gość
Powiedziałem że więcej jej już nie kupię kwiatka , dopiero po kłótni mnie przeprosiła. Nadal zwala na to że miała zly dzień. A w kawiarni zamówiliśmy kawę, ona że kawy nie chciała ,ale że ja pije to zamówi. Potem się okazało że jednak kawę chciała, tylko nie taką. I że ogólnie miejsce dla niej dziwne. Juz raz byliśmy w tej kawiarni. I że ogólnie to miała ochote dzisiaj w domu zostać ale nie chciała mi przykrości robić. I za tą róże tez przeprasza, ale nie wiedziałą co z nią zrobić. Ja p.. e wszysto było ok. Kiedyś juz dostała raz różę, była szczęśliwa, A teraz co? i jeszcze ta kawiarnia....

Gość gość
wyrzuć ją do kosza powiedz, że jest jak ta róża nic nie warta

Gość gość
Po co z taką zjebaną babą jesteś?

Gość gość
Probowałem w kawiarni z nią rozmawiać, ona ciągle patrzyła się w okno, piłą tą kawę coś tam mieszała w niej łyżeczką, a gdy ja coś mówiłem ona odwracała sie w to okno, a potem ja mówię "nie słuchasz mnie" a ona "tak tak. o czym mowiłeś" później się klociliśmy w drodzę powrotnej , o co ci chodzi idt. ona "mówię że mam zły dzień". Mówiłęm jeszcze raz a koniec z nami, a ona "nie moja wina że mam zły dzień" m to nie znaczy że ma mnie mieć w dupie.

Gość gość
super teraz sie rozpłakała , ze ja podobno jakiś fagas podrywa , i że miała romans. Kutwa.. i że on ją podrywała i ze był taki męski pierdole to!

Gość gość
podrywał*

Gość gość
"nie moja wina że mam zły dzień" Twoja wina nie jest ,a na Tobie się wyżywa.

Gość gość
no i nie wiem

Gość gość
ona Ci nie ufa, moze ma juz kogos innego na oku :D wasz zwiazek ma jakies male szanse na przetrwanie, moze sie myle ale sam widzisz jak ona sie zachowuje..

Gość gość
no wiedziałem że ma kogos na boku siedze teraz i nie wiem co począć ona mowi ze to był tylko romans

Gość roselee
właśnie chciałam napisać, że pewnie zauroczyła się kimś innym, a z tobą jest z przyzwyczajenia i drażni ją twoja obecność oraz miłe gesty z twojej strony, bo one jej przypominają o tym, że to nie w tobie jest już zauroczona i że robi coś poza waszym związkiem, co jest nie fair względem ciebie oraz względem jej sumienia. stąd ta jej frustracja "zły dzień", wyrzucenia róży, jako przypomnienia, a ona czyni źle i jest w rozdarciu.

Gość gość
teraz mówi że to była głupota podobno z tego co mówiła od kilku miesięcy się spotykali a to że sie cieszyła z kwiatków z wyjśc idt. było dla picu ale przemyślała i mowi ze była głupia ale mnie kocha

Gość gość
bo na jakimś treningu po poznała

Gość gość
chłopie weź ją olej

Gość gość
jakas wariatka daj sobie z nią spokój

Gość gość
nie wiem ile autorze masz lat ale czy zonie tez bys pozwolil/pozwalal na romanse ?? ona chyba sama nie wie czego chce..

Gość gość
Miałam zły humor bo jej zonaty facet kopa w d**e zasadził A Ty jej wszystko wybaczysz, no cóż. Kobiety nie lubią ciepłych kluch Jak z nią będziesz to ona pójdzie z kim innym na 100%

Gość gość
U mnie byłaby skreślona.