Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brokeninside87 zabiera mamie pieniądze z renty ..

Polecane posty

Gość szry
01:27 masz rozdwojenie osobowosci jak widac... jeszcze mi zacznij udowadniac ze mna jestes... za malo psychiatrow w tym kraju, zeby cie wyleczyc, wiesz? w sumie to ciekawe, do swoich przemyslen mam odwage sie przyznac, ty - juz nie, wiec o kim to gorzej swiadczy? czego sie tak boisz, jeszcze wierzysz w 100% anonimowosc? takie naiwne z ciebie dziecko?

Gość gość
Do szry Piszesz jak rasowy socjopata, nie dziwi mnie, że się wypierasz i sam sobie zaprzeczasz :O

Gość szry
oj broken, czemu sadzisz, ze sie przejmuje? ma TO co sie odzywa jakas minimalna wartosc komiczna, wiec sie smieje:D tez sobie pomrucz z humorem:D Y 02:24 rasowy socjopata? wnioskujesz po czym dokladnie? konkrety, przyklady, ARGUMENTY. sam sobie zaprzeczam? kolejna zaledwie teoria, nielogiku, podawaj przyklady, albo swoje teorie z du*py trzymaj w swoich obsmarowanch podobnym kalem czterech scianach. nadal "anonimowo" piszesz. ninja od siedmiu bolesci chce atakowac z cienia - zwykle tchorzostwo - fakt. brakiem przykladow robisz z siebie debila - fakt. bezpodstawny (no jakos podstaw nie widze, jesli sa tylko w twojej glowie - kto tu ma problemy psychiczne?:D) atak na inna osobe - zazdrosc. wychodzi na to ze uprawiasz zwykly trollizm, nie obchodza mnie jego powody, czy to kompleksy, czy zwykly prymitywizm przemieszany z zazdroscia - nie wnikam. po prostu przestane cie karmic, bo nie jestes tego warte. twoja marna wartosc jako rozrywki sie konczy w momencie, w ktorym zaczynasz sie notorycznie powtarzac, zapetlajac kilka wyuczonych na pamiec odzywek, bez zadnej wlasnej mysli. dociera?

Gość gość
a nie mówiłem, zwykły aspołecznik i hejter, najpierw obsmarował brokeniside87 a teraz mnie zwyzywał, i tylko taki mógł założyć ten temat!

Gość szry
zero przykladow, zero argumentow, kolejne inektywy i spiskowe teorie bez pokrycia. udowodniles ze jestes a) tchorzem b) idiota c) trolem na marginesie to sa fakty, ktore mozna stwierdzic na podstawie twoich wlasnych czynow. fakty cie obrazaja? zalosne:D jedna nowosc - mowienie o sobie w trzeciej osobie. co jest wyraznym znakiem na zaburzenia osobowosci. dolozyc mozna do tego oczywiste wypieranie rzeczywistosci - nie obrazam nikogo. stwierdzam fakty. i zegnam, bo tak ograniczonych i umyslowo chorych troli jak ty nie mam zamiaru dokarmiac, kis sie we wlasnym sosie zazdrosny cwiercmozgu(o, obrazilem, nalezy sie za te wszystkie ataki i oszczerstwa chociaz raz), plyn dalej ze swoim brakiem myslenia frajerze, wiecej uwagi nie dostaniesz.

Gość gość
Szry, masz manie prześladowczą, wiesz o tym? Obrałeś sobie łatwiejszy cel i się wyżywasz, tak samo jak brokeninside87 uczepiłeś się tym tematem, a jak dała ci popalić okazując obojętność wyżywasz się na innych, postępujesz jak narcyz!, A to że dużo treści nie oznacza, że wypowiadasz się merytorycznie, 90% to obelgi i wyssane z innych wątków kopiuj/wklej, sam nic nie potrafisz wymyśleć, tylko takie tematy jak ten!