Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyniki Bety HCG

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dostałam dziś dokładnie godzinę temu wyniki betyHcg. Jest to 52mlU/ml. Nie mam z kim tego skonsultować o tej godzinie. Czy ten poziom oznacza ciążę? :) Pozdrawiam

Gość gość
tak, obumartą

Gość gość
Tak. Gratuluje ☺

Gość gość
Internet ma ale wyszukac juz nie potrafi.

Gość gość
Inteligencja naszego narodu powala na kolana! !!!!

Gość gość
Nie rozumiem ile jadu jest w naszej Cebulandii. Nie pytam się o np ; matko boli mnie w krzyżu, jestem w ciąży? Tylko o to czy ten wynik jest oznaką ciąży, ponieważ to moja pierwsza fasolką i jestem nie doinformowana w wynikach bety hcg. Dziękuję za odpowiedzi , w takim razie jutro biegnę do ginekologa :)

Gość gość
Wczesna ciąża. A do gina nie ma potrzeby tak prędko iść jeśli nic złego się nie dzieje. I tak nic jeszcze na USG nie zobaczy.

Gość gość
Fasolka? To ciąża czy objadłaś się fasoli?

Gość gość
U mnie jest taki problem że każda kobieta chociaż raz poroniła w rodzinie a ja pracuję fizycznie i wolę pójść wcześniej na zwolnienie niż potem mieć wyrzuty sumienia.

Gość gość
Fasolka? Japiernicze. Dorosła baba, a infantylna jak 5 latka. A tak swoją drogą przy takim wyniku żaden ginekolog nie potwierdzi ciąży. Robi się przyrost hcg, a nie jednorazowy wynik.

Gość gość
To, że Twoja siostra, mama poroniły to też nie oznacza, że lekarz jakoś specjalnie będzie traktował Twoją ciąże czy, że z automatu da Ci jakieś leki na podtrzymanie. Faktycznie przy takim wyniku na usg lekarz nic nie zobaczy a przy badaniu na fotelu ginekologicznym również nie potwierdzi ciąży. Zapisz się na wizytę ale raczej za 2 tygodnie. Na usg zobaczysz coś dopiero przy wyniku bety 1000-1500.