Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

narcyzm

Kosmetyczka?

Polecane posty

Witam, na wstepie zaznacze, ze jestem mezczyzna. Moj problem polega na tym, ze ostatnio pogorszyl sie stan mojego tradziku, jest taki "umiarkowany", jednak jest go wiecej niz wczesniej, jestem umowiony juz na wizyte u dermatologa, jednak chcialem zapytac tutaj, za tydzien mam wazne wydarzenie i nie chcialbym na nim az tak zle wygladac, da rade jakos "upiekszyc" sie na tydzien przed? myslicie, ze kosmetyczka by cos wyczarowala? a moze macie swoje sposoby? bo ja kompletnie sie nie znam, z gory dziekuje za pomoc :)

Gość gość
popros dermatologa o terapie lekiem o nazwie Izotek. Kuracja jest ciężka, ale jestem na niej już 40 dni i wyglądam 5x lepiej niż jeszcze 2 miesiące temu!!!! Będę brał lek jeszcze 6 miesięcy, gwarancja wyleczenia bez nawrotów wynosi 95% nawet przy najcięższych przypadkach trądziku. Lek jest bardzo drogi, tylko na receptę i wymaga opieki dermatologicznej ale jest to w końcu pewny środek na ten ch**owy trądzik!

Gość gość
Absolutnie nie dotykać! Za to poczytać o właściwej pielęgnacji, kwasach, retinoidach, oczyszczaniu etc. i zacząć stosować. Czasem trzeba się też pogimnastykować, żeby znaleźć dobrego dermatologa, a nie oszołoma co na wszystko da brevoxyl czy inne epiduo, i uważa, że sprawa załatwiona.

Gość gość
Trzeba iść albo do dobrej kosmetyczki albo do dobrego lekarza dermatologa. Moja córka na zabiegi na trądzik chodzi do kosmetyczki w http://www.imageszczecin.pl/promocje. Trądzik się zmniejszył i buzia jest gładka i nie ma nawet tych blizn po trądziku.