Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam seks z łysym facetem po pięćdziesiątce, ale wyglądał na 35 lat

Polecane posty

Gość gość

Szoku doznałam. Coś niesamowitego. Wzrost około 177 szczuply wysportowany. Miałem kilka orgazmów przez godzinę. Cudownie mnie przeniósł do niebios. Możecie mi nie wierzyć, tak czy inaczej nigdy mnie nikt tak nie robił dobrze a miałam mężczyzn sporo. Na początku byłam sceptycznie nastawiona a już w ogóle nie wiedziałam ile na lat. Myślałam, że góra 36 lat. Z ciekawości zapytałam po wszystkim i doznałam Szoku bo miał ponad 50. Myslalam, że żartuje. Okazało się, że nie. Zamurowało mnie na kółka minut, a on patrzył na mnie jak w obrazek. Było mi głupio po tym wszystkim. Możecie mi powiedzieć jak miałam się zachować po tym, jak mi wyznał ile ma lat?

Gość gość
ile ty masz lat? Nie ważne ile on ma, ważne że dobry roochacz i po ścianach chodziłaś z roskoszy, jesteś szczęściara

Gość gość
Wiek 33 wzrost 174 waga 58 Było faktycznie super. Od tej chwili zmieniłam zdanie o łysych.

Gość gość
7:19. Opowiedz mi o nim więcej

Gość gość
7 : 21 A po co ci to wiedzieć? W sumie nie ma problemu. Szczupły niewysoki. Wzrostu około 177 może 178. Dotyk jego dłoni już mnie moczył . A gdy mnie pocałował i chwycił, podniósł obejmując czule, zrobiło mi się błogo. Nie sposób tego opisać. Powoli rozpalal mnie w cudowny sposób. Ale to moje co się działo

Gość gość
Dziadek wez przestań pisać o sobie bo żałosny jesteś wtem ekscytacji samym sobą -:) łysy baranie ważysz 58 kg !?-:)!