Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

co znaczy jak piękna kobieta wpatruje się mi głęboko w oczy mijając mnie , uśmiecha po tym , a potem na koniec odwraca się za mną ? przyłapałem wczoraj jedną , gdy się za mną odwracała i albo wyszedłem na durnia albo się jej spodobałem

Gość gość
Miałeś przyklejony papier toaletowy do buta :)

Gość gość
nic z tych rzeczy :) wyglądałem w tym momencie naprawdę dobrze i potem sprawdziłem czy nic dziwnego nie mam na sobie lecz może to tylko chwilowa jej ciekawość i nic więcej

Gość gość
za mną też się wszyscy oglądali; jedno oko miałam pomalowane, a drugie nie , do tego z tyłu sukienkę wpakowałam w rajtuzy, a obeszłam pół miasta..do dzisiaj z tego się śmieję :0

Gość gość
Masz zielone światło! :) do boju !

Gość gość
Pewnie myslala jak cie tu wrobic w ciaze. Kobiety teraz takie sa.

Gość gość
ok a więc własnie dowiedziałem się o niej trochę od znajomej i ma ona dzieci oraz faceta , więc teraz to już w ogóle jestem zmieszany , aczkolwiek widocznie niczego nie chciała tylko może fizycznie sie spodobałem i tyle

Gość gość
Co tu rozkiminiac? Faceci ogladaja sie za kobietami, kobiety za facetami, idzie za tym tylko wrazenie estetyczne i koniec tematu.

Gość gość Nova
Pewnie pomyslala o Tobie ale ciacho.

Gość gość
A gdzie to bylo praca, szkola?

Gość gość
Te najfajniejsze zawsze maja faceta też mnie taka jedna podrywała, była naprawdę nieziemska i co miała faceta, mimo flirtow z obu stron nie odwazylem sie jej nigdzie zaprosić, bo uznałem że może to tylko flirt z jej strony skoro ma kogoś. Żałuję jak cholera ale minęły prawie trzy lata i głupio by sie bylo po takiej wtopie odzywać.

Gość gość
może pomyślała o mnie jak o "fajnym ciacho" , a było to przy domu od mojego kumpla i jego żony , u której była ciekawe jest to , że jest ustawiona w życiu , zajęta i zrobiła wrażenie którego się nie mylę i mówi mi ono , że następnym razem mam puścić do niej bajerę i tego chyba chciała, a jeśli to było tylko estetyczne wrażenie , to umiała to zagrać jest dojrzała i wie dokładnie co robi chyba , ze dla niej zrobiłem wrażenie i starciła lekko kontrolę

Gość gość
kobiety zajętej tak łatwo nie rozgryziesz