Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie mialam chlopaka bo uwazam ze faceci to gowno

Polecane posty

Gość gość

oni nie kochaja kobiet tylko sa z nimi by je dupczyc, klamcy i oszusci bez uczuc szukaja tylko sluzacych

Gość gość
i nie zamierzam nigdy zadnego miec, by mnie wykorzystywal tak jak kazdy facet wykorzystuje swoja kobiete, a one naiwne zmanipulowane mysla ze to milosc:(

Gość gość
Jeśli masz takie zdanie o mężczyznach, to wydaje się logiczny Twój wybór.

Gość gość
Zycie mnie utwierdzilo w tym przekonaniu. Kiedys wierzylam w milosc. Moze dobrze, ze przejrzalam na oczy teraz bedac singielka i zobaczylam jacy naprawde sa faceci. Lepsze to niz obudzenie sie z placzem po kilku latach malzenstwa z kredytem na szyi i facetem ktory wykorzystuje kobiete i nie wiadomo gdzie isc i co ze soba zrobic.

Gość gość
Czy sa wsrod wam kobiety, ktore maja 40 / 50 lat ktore swiadomie wybraly zycie bez faceta ? :) chetnie pogadam:)

Gość gośćlaura
Znam to jak nikt,zostalam z dzieckiem pod golym niebem bez grosza zaufalam i ddalam wszystko,ale teraz nikomu nie ufam

Gość gość
A kto ci każe byc?Siedz sama dewotko.

Gość gość
Jesteś chory, jak widać nigdy nie przestaniesz się pod nią podsżywać, by ją ośmieszyć, gdy nie chce iść na twoje chore układy. Daj jej spokój, masz tyle chętnych a ciągle wracasz do tej, która wyśmiewasz.

Gość gość
Wszystkie te złe cechy, które tu przytaczasz odnoszą się również do kobiet, a może nawet przede wszystkim do kobiet.

Gość gość
Bo oni się wiążą tylko dla seksu nie z miłości

Gość gość
gość dziś - święta prawda. Nie ma czegoś takiego jak miłość między kobietą a mężczyzną.

Gość gość
co sie dziwić skoro ona każdego faceta pakuje do wora a pewnie sama każdego zdradza. HIPOKRYTKA

Gość gość
13:33 facet żeby się zakochać musi mieć sex. Każda to wie.

Gość gość
Bożenę chroń mnie od takiej zboczonej kobiety

Gość gość
gość dziś Nie miałem tego o czym piszesz i się zakochałem. Nigdy jej nawet nie pocałowałem, a kocham skrycie do dziś. Nie potrafię związać się z nikim innym, bo tamta osoba ciągle tkwi w moim sercu. Minęło już kilka ładnych lat. Wygląda na to, że zawsze już będę sam. Nie potrafił bym być z kimś kogo nie pokocham. Nie potrafił bym takiej osoby pocałować, przytulić...

Gość gość
Do dziś bzdura jeśli kocha na serio to nie potrzebuje do tego seksu

Gość gość
Głupia babo a ty jestes taka święta. Co? Nie dziwię się że żaden cię nie chcę

Gość gość
gość dziś co sie dziwić skoro ona każdego faceta pakuje do wora a pewnie sama każdego zdradza. HIPOKRYTKA z a ty podstawowke skonczyles ??? jak moglam kazdego zdradzac skoro nigdy chlopaka nie mialam?? czytac nikt cie nie nauczyl? czy IQ masz na poziomie 3 ??:O Faceci sa jacyc tepi, mowi sie cos do nich a oni nie rozumieja w jezyku polkim:O Boze, zgroza! Jak najdalej od facetow, zycie z nimi to bylaby meka. Z nimi nie idzie nawet rozmawiac, jezyka polskiego nie rozumieja.:O

Gość gościnny
Feministyczny bełkot! Niby kobiety nie zdradzają, nie puszczają się po kontach ?! Generowanie że która kolejek pleć zdradza bardziej czy zostawia jest czysta formą debilizmu. Mam nie ufać żonie bo moje koleżanki zdradzają mężów...kretynizm bo z punktu widzenia moje żony ja tak samo bym był podejrzany. O związek trzeba dbać, "karmic" go miłymi chwilami, pielęgnowac, a jak się tego nie robi przez lata to później są tego efekty. Nie potraficie i nie chcecie żyć bez facetów tak jak my nie chcemy żyć bez was. To że są dranie nie wyklucza istnienia pożądanych facetów! Nigdy żony nie zdradziłem i nigdy tego nie zrobię tak jak nigdy jej nie zostawię bo jest częścią mnie jak będzie brzydka i obwisła to ja też taki będę. Jest moja przyjaciółka i to największa jaka miałem której mogę się zwierzyć ze wszystkiego, jest kumplem z którym mogę iść na browar, kochanka którą spełnia moje fantazje, koleżanka z którą mogę się wydurniać bez konsekwencji ośmieszenia się, a ja z całego serca staram się jej oddać to samo z nawiązką . Więc nie p********e bzdur o cudownym życiu w feministycznej samotności bez miłości i przyznajcie same sobie że miałyście zwyczajnie pecha bo trafiłyście na łajdaków ( o ile to tylko ich wina) a gdzieś tam po ziemi chodzi ten odpowiedni i czeka dokładnie na was z pełnym inwentarzem szczęścia i miłości.

Gość gość
gość dziś Głupia babo a ty jestes taka święta. Co? Nie dziwię się że żaden cię nie chcę x ja zadnego nie chce, nie chce zycia sobie zmarnowac

Gość gość
gościnny dziś wlasnie mowa jest o takich po j***ch jak ty

Gość gościnny
gość dziś W dobie "ludzi" tak wypaczonych jak twoi rodzice którzy z wartości przekazali Ci tylko nienawiść faktycznie jestem p*****m ze swoją wiarę w takie zabobony jak monoganizm, wierność, oddanie, szacunek, miłość, szczerość, moralność, ale miałem nie normalnych rodziców którzy mi wpajali właśnie takie wartości nic nie poradzę że przy gro takich jak Ty jestem mniejszością. Choć zdecydowanie od bycia tobą być p*****m

Gość gość
gościnny dziś nie musisz sie produkowac, ja faceta nie szukam i zdanie facetow mi naprawde zwisa:)

Gość gość
Faceci sa jacyc tepi, mowi sie cos do nich a oni nie rozumieja w jezyku polkim x "polkim"? widać kto się zatrzymał

Gość gość
to po co piszesz i bredzisz na forum skoro żadnego nie szukasz ? Wniosek prosty dla wszystkich - z wyjątkiem ciebie. Jesteś rozpieszczona i tyle. Po za tym ja też tak mogę powiedzieć o kobietach ale nie mówię bo nie każda taka jest. Ale co ci to ta skoro ty jesteś nieskazitelnie czysta a inni to be.

Gość gość
hahah już nie wie co powiedzieć :D:D

Gość gość
To lesba, chce lizać vaginy innym lesbom :-D

Gość Carycka
Szanuj blizniego swego jak siebie samego. Skoro kobieta sama wybiera takich mezczyzn jak z opisu tego topicu to do kogo pretensje?

Gość gość
Zgadza sie . Jeśli seks nie jest połączony z miłością . To roochaj sie z facetami których nie kochasz . A z ukochanym źyj bez seksu . Idiotki .

Gość gość
zgadza się faceci to g****o ponad 20% to ukryci alkoholicy i atencyjne agresywne k***y, faceci to zło tego świata pedofile, gwałciciele, mordercy. Kobiety tylko czekają aż faceci wymrą bo wtedy mają spokój, faceci dreczą kobiety i innych mężczyzn są zaburzonym gatunkiem należałoby rozstrzelać większość mężczyzn.