Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziury w pamięci po alkoholu

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Po ostatniej imprezie mam dziury w pamięci. Byłam wstawiona to prawda. Niektóre sytuacje pamiętam jak przez mgłe a była też sytuacja po, której nie wiem czy ja tak zrobiłam czy koleżanka mnie wkręca. Niby coś powiedziałam. Na początku byłam przekonana, że absolutnie tak nie było jak ona mówi... ale złapałam jakaś schizę i już nie wiem sama jak było. Dodam, że to nie jest dobra koleżnka i ona raczej mi prawdy nie powie. Czy ktoś tak miał? Czy można nie pamiętać wyrywkowych rzeczy po alkoholu?

Gość gość
tak, zwłaszcza jak inne pamiętasz jak przez mgłę

Gość gość
Nie pij tyle, a już na pewno nie w niepewnym towarzystwie. Bo prócz mówienia mogłabyś również coś zrobić! A co powiedziałaś?

Gość gość
Pewnie śiorbałaś gałe komuś:-P szkoda ze mi sie taka lala nietrafi:-(

Gość gość
Nic wielkiego, że kogoś nie lubię. Potem wszyscy mi mówili, że ta koleżanka to taki troll. Mam nadzieje, że nic nie zrobiłam poza tym. Mam nauczkę.

Gość gość
Nagrania z twojego występu na privach krążą. Możesz być pewna. Czy nie zauważyłaś przypadkiem że koleżanki stały się jakby milsze? Jeśli tak co wyobraź sobie co krąży za twoimi plecami i na co czekają że są takie miłe aż im jad z zębów jadowych kapie :)