Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze życie z partnerem?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie jak u was wyglada podział obowiązków w domu? Co należy do faceta zarowno w ciagu tygodnia jak i w weekend czyli po pracy i w czasie wolnego? Ja nie wiem jaka jest prawdiłowosc.. majac wspolne mieszkanie i zarowno on jak i ja duzo pracujemy.. on na noc ja na zmiany.. jak to sie rozwiazuje? Jak jest dobrze a jak zle? Pomozcie..

Gość gość
u nas jest tak że jak facet jest w domu to on gotuje jeśli mu powiem że nie zjem na mieście gotuje też w weekendy. Sprzątanie to głównie w sumie ja on jest bałaganiarzem ale mi to nie przeszkadza. Ja gotuje gdy jestem w domu czasem w weekend. Dużego sprzątania nie robimy bo sprzątamy na bieżąco .On też myje okna

Gość gość
mojej znajomej maz nie dosc ze pracowal to jeszcze wszystko w domu robil, ona nic nie robila, jedynie po dziecko szla do szkoly , tak se chlopa wychowala :D tyle ze juz dwa razy sie rozstawali, a teraz o nie wiem, on jest z nia ze wzgledu na dziec***ewnie..

Gość gość
U mnie tez jest tak ze on pracuje na noce (12 godzin) i do popoludnia odsypia - wiec ja pracuje od rana tylko 6 i wszystko sama robie w domu po pracy.