Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o paszport

Polecane posty

Gość gość

witajcie ja i moj facet z ktorym sie spotykam od jakiegos czasu planujemy wczasy Albania moze nawet Egipt...Na jego pomysl ze do egiptu odpowiedzialam wiesz ze bedziesz usial mnie pilnowac bo jestem blondynka, troszke sie boje...ale najwyzej sie zafarbuje na czarny kolor na ten czas...Do Albani wiadomo na dowod, do Egiptu paszportPaszport dopiero wyrabiam i bedzie wazny od Stycznia 2018 czy ta waznosc wystaczy by poleciec do tego kraju?ktos cos wie...Chcemy leciec w Czerwcu 2018

Gość gość
porąbało cię że do Egiptu chcesz jechać :O polecam wyspy kanaryjskie polecisz na dowód piaszczyste plaże i ciepło

Gość gość
ja ufam mojemu facetowi...A wole poleciec do Albani kraj bardziej Europejski...Pytam o pszaport a nie o to czy leciec czy nie leciec...?

Gość gość
najwyzej sie zafarbuje na czarno

Gość gość
Masz chyba za duże ego hahahha, przecież tam są same blond turystki z europy. I póki lecisz do dobrego ośrodka i nie jeździsz na jakieś badziewne tanie wycieczki to będziecie bezpieczni :p Chociaż fakt, egipt jest przereklamowany

Gość gość
2 tygodnie urlopu masz i uciekasz ? tchórz łajdak

Gość gość
ja sie zafarbuje na czarno..a pytam sie o paszport

Gość RikiTAK
Nie polecam Egiptu. Lepiej wybierz opcje taką jak Ci inni proponują. A najszybciej z dowodem zalatwisz na dokumencik.com.pl no i do tego tanio, a firma jest sprawdzona.