Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w domu jaka?

Polecane posty

Gość gość

Umiem szyć drobne rzeczy, piec ciasta itp. Co chętnie byście kupiły? Kocyki maskotki itp? Nie wiem od czego zacząć a chce jakoś dorobić w wolnej chwili. Do pracy nie mogę iść bo dwójka malusieńkich dzieci a potrzebuję pieniędzy dla siebie a nie prosić wiecznie męża o kasę i odzyskać poczucie niezależności. Składanie długopisów piszą że to ściema. Nie mam pomysłów:( pomóżcie.

Gość gość
prostytucja - raz rozłożysz nogi i masz więcej kasy niż zarobi przeciętny magister inżynier przez cały dzień

Gość gość
Skoro już pytasz. To ja chętnie kupuję akcesoria dla zwierząt: psa i kotka. Jakieś kocyki, obroże, szeleczki, ubranka, legowiska, zabawki itp. Dla dzieci nie lubię jak ktoś ręcznie szyje, wolę robione fabrycznie. Kiedyś moja koleżanka szyła dresiki, sukieneczki. Niby ładne, ale brzydkie - nie kupiłabym. Nie idz tą drogą. Poszukaj akcesoria dla zwierzaków, łatwe do zrobienia - u mnie w pracy też dziewczyny kupują ręcznie robione rzeczy zwierzakowe.

Gość gość
Z tym wlasnym biznesem to uwazaj jak zamierzasz to robic nielegalnie Bo jak zus I skarbowka Ciebie zlapia to przyjemnie nie bedzie. A legalnie musisz placic powyzej 500pln juz na starcie plus ksiegowosc a po 2 latach 1200pln

Gość gość
Ja bym chętnie kupiła koc z welny czesankowej

Gość gość
Ja chętnie kupie kocyk dla niemowlaka. Wymiary ok 70-100 Z jednej strony materiał, z drugiej minky. Jaka byłaby cena?

Hej, jest taka platforma edukacyjna Preply.com https://preply.com/pl/, na której mogłabyś dorobić. Ludzie uczą tam wszystkiego od języków, po przedmioty szkolne, po naukę rysunku, gry na gitarze. Zastanów się! Możesz dorobić dzieląc się swoją wiedzą lub umiejętnościami ;)

Gość gość
dużo osób chętnie kupuje torty jeśli jeszcze umiesz je ładnie ozdobić to jak najbardziej