Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćZŁY

wrażliwość

Polecane posty

Gość gość
wrażliwy z zasadami, dobra partia ,jakbym była wolna chętnie bym się zainteresowała, nawet mimo tych jego rzekomych wad

Gość gośćZŁY
Koniec wątku. Dobranoc...

Gość gość
Są ludzie co wrażliwców omijają z daleka, bo z ich strony mogą spotkać same nieprzyjemności. Z reguły są to ludzie bardzo nerwowi i nieprzyjemni w obcowaniu z drugim człowiekiem powiedziałbym nawet, że nietolerancyjni.Wszystko im przeszkadza.

Gość gość
dlaczego się obrażasz? nie chciałam cię urazić, moja refleksja dotyczyła mnie nie ciebie, więcej tu nie napiszę, dobranoc

Gość gośćZŁY
nie obrażam się.. tylko wycofuje

Gość gość
nie musisz ja już znikam

Gość gośćZŁY
ja też

Gość gość
dlaczego? porozmawiajcie sobie takich sympatycznych ludzi miło poczytać

Gość gośćZŁY
kilka razy zakładałem tutaj już temat i za każdym razem kończyło się niezbyt przyjemnie zwłaszcza jak siedzi się zbyt długo nie wiem dlaczego, ale czuję, że ten moment jest bliski zaraz zaczną się ataki i napastliwe pytania a także szereg "dobrych" rad jak mam żyć generalnie ja tu niczego nie szukam i w zasadzie to nie wiem co mógłbym wnieść tu jeszcze nowego swoją droga idą święta i będę robił się trochę drażliwy jak już wspomniałem to zły czas w moim życiu biorąc pod uwagę te wszystkie okoliczności i kilka innych mój instynkt podpowiada mi bym kończył

Gość gość
pozdrawiam, życzę dobrej nocy oraz spokoju i radości nie tylko w Święta i wyłącznie dobrych czasów

Gość gośćZŁY
dziękuję oficjalnie - ja życzę nam wszystkim lepszych dni prywatnie - choć raczej to wątpliwa kwestia :)

Gość gość
Nieszczerości mam dosyć na co dzień więc tym bardziej nie potrzebuje jej na kafe Więc nie dziękuję ja jak źyczę to szczerze by się sprawdziło a nie oficjalnie.

Gość gośćZŁY
gość dziś Nic nie rozumiesz i to mnie tutaj irytuje, często wszystko trzeba tłumaczyć wręcz łopatologicznie. Jestem pesymistą i czy w związku z tym mam wszystkim życzyć samych złych dni? Pomyśl trochę, to nie boli. Zawsze życzy się zdrowia, szczęścia, dobrych chwil w życiu. Nawet jak się w to nie wierzy. I właśnie to chciałem podkreślić. Teraz to faktycznie jestem zły na Ciebie. Dobrze, że postanowiłem zakończyć ten wątek. Już więcej nie mam zamiaru się tu udzielać i się tłumaczyć.

Gość gość
nie musisz mi składać życzeń zwłaszcza jeśli nie wierzysz w to że się spełnią, a moje niech się spełnią 🖐️

Gość gośćZŁY
brak słów :o żegnam