Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćZŁY

wrażliwość

Polecane posty

Gość gośćZŁY
Na dziś kończę. Dobranoc..

Gość gość
Kiedy i budowanie boli. Jak nie ma się pojęcia jak...co się czuje i czego się chce. Jeśli nie wiem co czuje, to nie mogę nawet tego przeanalizować:). I jak tu cokolwiek budować. Smęce :). Pa autorze, do jutra

Gość gośćZŁY
generalnie to chyba zakończę ten wątek, bo o czym tu pisać...?

Gość gośćZŁY
O! Coś się zacięło. Myślałem, że nikt już nic nie napisał, a tu proszę, jest.

Gość gośćZŁY
gość wczoraj Wydaje mi się, że tu chodzi o odrobinę wiary i zaufania. Jak trafi się na odpowiednia osobę i pojawią się uczucia to zaczynasz z czasem wierzyć i ufać w to, że wszystko będzie dobrze. Wystarczy tylko, że będziecie razem.

Gość gośćZŁY
Hmm...tylko trudno dziś o tą wiarę.

Gość gość
O czym tu pisać...? Stawiasz sobie pytanie? Gościu Zły a jaki miałeś cel zakładając temat : wrażliwość? Co skłoniło Cię by założyć taki temat. Jesteś Zły sam w sobie czy na siebie?

Gość gość
wrażliwy empatyczny facet jest jak najbardziej atrakcyjny dla kobiet i wartościowy, nie oznacza to że jest ciapą, która nie potrafi podjąć decyzji a wywody jakieś z czapy

Gość gośćZŁY
To był taki mini manifest, aby dać paru osobom do myślenia. gośćZŁY = - trefny - niepożądany - wadliwy - uszkodzony - niekochany... :P

Gość gość
Hmmm.. myślałam, że odpoczywasz lub zająłeś się swoją pasją, a Ty jednak czuwasz na wątku.;)

Gość gośćZŁY
gość dziś Z mycki się mówi... :D

Gość gość
Mianem Zły określam człowieka bez wartości moralnych. Cechy, które wymieniłeś nie są w moim przedziale cech złych.

Gość gość
wywody z mycki kierujesz do szerszego grona a w jakim celu?

Gość gośćZŁY
gość dziś Pasja stoi w garażu i czeka na ciepłe dni. Odpoczynek będzie w święta. ;) A ja szlajam się po sieci jak taki woreczek foliowy targany wiatrem. ;) W zasadzie w święta planuje zrobić parę rzeczy związanych z pracą. Przydał by się także jakikolwiek przebłysk geniuszu z mojej strony. Muszę wymyślić jak zarobić, a się nie narobić. :D

Gość gość
masz niską samoocenę a to błąd

Gość gośćZŁY
gość dziś Ja moralny jestem aż nadto... :o gość dziś W celu ogrzania uszu. :P

Gość gośćZŁY
gość dziś Ludzi przepełnionych wiarą w siebie jest już stanowczo za wiele. Dlatego ja będący nie w pełni rozumu postanowiłem być inny od innych. :D

Gość gość
Hmmm, jak zarobić a się nie narobić? To jeszcze nie wiesz? Ile masz lat? Wystarczy poobserwować nowobogackich i już wiesz.

Gość gość
nie o wiarę w siebie chodzi a o szacunek do siebie i przekonanie o własnej wartości

Gość gość
Skoro Ty jesteś, aż nadto moralny, by zarobić musisz się napracować. Nic innego nie wymyślisz. Chyba, że będziesz miał szczęście i znajdziesz bogatą partnerkę lub wygrasz w totka.

Gość gość
poza tym mnożysz sobie te wady ,wadliwy i uszkodzony to to samo, trefny może być samochód a nie człowiek a z niekochaniem przesadziłeś i to mocno, zapewne są ludzie którym nie jesteś obojętny

Gość gośćZŁY
gość dziś Tylko, że w grę wchodzi moralność i kilka innych wad, które mnie ograniczają. :) Powielanie innych nie zawsze jest dobre. gość dziś No w zasadzie to sama nerka, o ile zdrowa to ze 20 tys. zł. :D A tak na serio... jak do tej pory mało osób pokazało mi, że jestem coś dla nich wart. Jeśli chodzi o to bym sam siebie cenił nad wyraz to jestem raczej pod tym względem wyjątkowo skromny.

Gość gość
Nie ma ludzi trefnych, niepożądanych, wadliwych, uszkodzonych. Człowiek nie jest przedmiotem, każdy człowiek jest kochany i ma swoje wartości.

Gość gośćZŁY
gość dziś Słuszna uwaga, napracować. Właśnie to czynie, ale lata lecą i gnaty bolą. :P Bogata kobieta? Ja łowcą posagów nie jestem. Wole te biedne, bo tylko biedny zrozumie biednego. Gdy zobaczyłem spracowane ręce pewnej kobiety pokochałem Ją jeszcze bardziej. gość dziś Dobra rada. Pewne rzeczy nie możesz brać tak dosłownie. gość dziś Hmm... idealizujesz... ;)

Gość gość
Też się nie doceniałam, jak dostałam parę razy lekcję od życia,nauczyłam się stawiać siebie na pierwszym miejscu. Radzę Tobie zrobić to samo. Nikt o Ciebie nie zadba tylko Ty sam. Nigdy nie trać wiary w siebie i nie daj się komuś poniżać.

Gość gośćZŁY
gość dziś Biorąc pod uwagę Twoje sugestie musiał bym zrezygnować z pracy.

Gość gośćZŁY
Ponadto ja nie oczekuje od was rad jak mam postępować itp.

Gość gość
Nic nie musisz...nie musisz słuchać moich rad, przecież masz własny rozum. To jest Twoje życie i zrobisz z nim co uważasz za słuszne. Następne lata pokażą Ci same co zrobiłeś dla siebie dobrego czy złego.

Gość gość
to o co chodzi? czujesz się źle z powodu twojej wrażliwości? i jeszcze jedna refleksja nikogo nie można zmusić do oczekiwanych przez nas zachowań i albo ktoś jest taki jak myślimy albo nie

Gość gość
Wrażliwców życie samo szlifuje z czasem to zrozumie.