Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdy Ciebie nie ma

Nie byłam dzisiaj w kosciele

Polecane posty

Gość Gdy Ciebie nie ma

Nie byłam dzisiaj w kosciele

Gość gość
ja bywam góra raz lub dwa do roku

Gość gośćMja
A co to trzeba iść do kościoła? Ja byłam, a jak wracałam to się nasłuchałam jaki proboszcz jest zły i wprowadza pieniądze z parafii. Szczerze? nie obchodzi mnie to Zastanawiające jest to, jak ludzie wychodzą z kościoła i już po kimś jadą:D

Gość gość
No ale zaliczyc mszę muszą zeby ludzi zobaczyc jak wygladaja i dowiedziec sie nowych plotek.

Gość gośćMja
No dzisiaj to weszłam do domu i śmiałam się w głos jak starsze panie zgorszone są życiem proboszcza :D podobno jakiś czas temu byl ktoś na skardze u biskupa :D nie wiem ile w tym prawdy, ale one naprawdę nie mają swojego życia? Smutne

Gość gość
gośćMja peło czy nowoczesna, też uważasz że nie należy się interesować złodziejami, malwersantami, łapownikami, że należy rżnąć głupa a jeszcze lepiej ich wspierać, zapewnić bezkarność? :-D

Gość gośćMja
Uważasz, że kilka starszych Pań poradzi sobie z czarną mafią?:D Najwyżej go przeniosą a w jego miejsce przyjdzie jeszcze gorszy. Tak jak zamiast PO mamy oszołoma Kaczyńskiego, który rządzi, a za nic nie odpowie.

Gość gośćMja
No i się złamałam poszłam do spowiedzi, bo zawsze przed świętami chodziłam. Ale to był ostatni raz w życiu! Pytanie "ks czy jesteś" mężatką?" Po co mu to? Ja pierdziele tylko usiąść i płakać nad nimi.

Gość gość
a jesteś?

Gość gośćMja
Nie i nigdy nie będę

Gość gość
To ciężki grzech. Nie połoźylasz nic na tacę, grozi piekło, smoła, ogień. Idż do spowiedzi. Albo wyspowiadaj się przez internet. ojciec.dyrektor. Tylko to kosztuje 25,- zł