Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pochwa po porodzie naturalnym

Polecane posty

Gość gość

Cześć, wiem ze było już dużo postów na ten temat ale bym chciała odświeżyć wątek. Jestem obecnie w ciąży i strasznie obawiam się porodu i tego jak po nim będę wyglądać w miejscach intymnych... Dużo szukałam w różnych forach na trn temat i zawsze widziałam odpowiedzi kobiet ze niby wszystko jest cacy, ze nic się nie zmieniło a wręcz przeciwinie, niby jest nawet ciaśniej i lepiej niż przed... mężowie to tez niby potwierdzają i nie zauważają żadnych zmian... Sorry ale nie bardzo w to mogę wierzyć... przecież rodzi się dziecko a nie jajko... już sama głowa dziecka ma obwód 33 cm. Dużo kobiet pęka i jest szyta wiec jak może to wyglądać i być jak przed porodem? A mężowie, co oni tak naprawdę mogą powiedzieć? Raczej nie powiedzą żonie, która akurat urodziła dziecko, ze jest szersza i ze się zmieniła w miejscach intymnych bo nie chcą jej urazić... A co do kobiet, które sie na forach wypowiadają ze jest jak przedtem, to myśle ze po prostu nie chcą się przyznać ze coś się zmieniło... Napiszcie jakie wy macie doświadczenia? Odczytaliście/ widzieliście zmiany? Może znajdzie się jakiś mężczyzna, który być może bardziej obiektywnie się wypowie w tym temacie o swoich doświadczeniach?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować