Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze siebie i...

Polecane posty

Gość gość

Innych. Nie ma we mnie milosci.nigdy nie mysle o ludziach dobrze,ale jestem mega falszywa zgrywajac milutka,zeby przetrwac. Ludzie nie sa idiotami,wiec czuja,ze cos nie halo i odsuwaja sie bezpiecznie. Jestem totalnie samotna. Chce byc z ludzmi, wiem,ze by to pomoglo, ale nienawisc jest we mnie gleboko zakorzeniona i odpycha. Co tu poczac?

Gość gość
piszesz o sobie suka, skąd pewność, że chcesz porady jak się zmienić, czy tylko się nie zgrywasz by przystąpić do kolejnego ataku na pomocnych i życzliwych forumowiczów pragnących podzielić się z tobą swoimi przemyśleniami w postaci porad? :(

Gość gość
Jakubie, nie jesteś suka i nigdy nie będziesz, nie martw się, ale możesz być szczęśliwy, tylko nie podszywaj się pod nią, spróbuj zdecydować się czego chcesz, nie mozna mieć wszystkiego, nikt tak.nie ma.

Gość gość
Licze na czyjesc przemyslenia,jak masz mnie zaspryciare to twoj problem. Kolejny w swiecie problem przeze mnie

Wcale tak nie jest , ze nienawidzisz siebie i ludzi... wybralas taka drogę, bo nie musisz sie wysilac , to taka zbroja... ,,nienawidze siebie,, wiec nie musze o nic dbac.. nienawidze ludzi, wiec nikt nie moze Cię zranic... takie od wytlumaczenie...nie musisz tego robic... bądź sobą i miej gdzieś opinie ludzi ... to Twój świat, Twoje życie i masz je przeżyć po swojemu i niewazne, ze ktoś gdzies tam Cie zranił.. olej to... bo to problem tego kogos, nie Twój ;-)

Gość gość
ja mam podobnie, najgorsze jest to ze przeszlosc powraca i temu kto mnie skrzywdzil zycze zle, jest we mnie duzo zlosci i nienawisci, nic mnie praktycznie nie cieszy, ludzie to samo zlo!

Gość gość
Dziekuje za madre slowa... ja sie czuje winna za kazde zle traktowanie mojej osoby. Staram sie, ale cos sie dzieje,ze ludzie rania i to dosc okrutnie. Miesza sie ta nienawisc do innych z poczuciem winy i zloscia na siebie. Dobra,dosc tych smetow! Moze bedzie lepiej.

Gość gość
z czym lepiej? starzejemy sie wiec bedzie tylko gorzej

Gość gość
Życie zaczyna się na emeryturze :)

Gość gość
Masz racje,to zludzenie chwilowe pod wplywem slow pociesznych. Bedzie i jest coraz fatalniej. Ale nawet jest taka satysfakcja ,ze sie wytrzymalo kazdy kolejny dzien w strone smierci. To dosc wielki sukces hehe

Gość gość
dziś najpierw trzeba jej dozyc.. a pozniej kto wie ile sie pociagnie jeszcze :D rok, dwa :D

Gość gość
gość dziś Racja z Polską emeryturą długo nie pożyjesz. :D