Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuszkaaa25oO

Jak zaakceptować blizny na nogach?

Polecane posty

Gość Anuszkaaa25oO

Mam 25 lat i miałam operacje zespolenia kości po złamaniu nogi mam dwa nacięcia przy piszczelowej i strzałkowej. Teraz już blizny pozostały i obawiam się że będę musiała pożegnać się z sukienkami czy spodenkami latem :( nie wyobrażam sobie teraz całe życie w długich spodniach chodzić żeby zakryć nogę bo wstyd będzie pokazać taką nogę z bliznami :/ znajomi mnie straszą również że będę już sama bo faceci blizn nie lubią. Może da się jakoś pozbyć tych blizn? Nie chcę żeby ludzie potem patrzyli się na mnie jak na dziwoląga

Gość gość
Masz p********h albo dziecinnych znajomych. Przez blizne chcesz całe życie chodzić w długich spodniach? Nie bądź śmieszna. Moja koleżanka złamała nogę i też ma z******ta blizne praktycznie na całej piszczeli ale jakoś nie wygląda na zmartwiona.

Gość kimberlyy
Mam już po 40tce i rozległe blizny powypadkowe na nogach od dzieciństwa. Mam wspaniałego i bardzo przystojnego męża od 14tu lat. Ukrywam je , choć mąż uważa,że nie powinnam. Dla mnie wygląd to ważna sprawa i bardzo lubię modę ale jestem też perfekcjonistką a to już problem i latem romantyczne zwiewne sukienki lniane spodnie etc. i buty nie sandałki bardzo odkryte. Teraz jestem na zagranicznych wakacjach gdzie jest bardzo ciepło i nie jest łatwo ...

Gość gość
Jak jestes glupia to cierp. Blizny to blizny. Nikogo nie obchodza poza wami.

Gość gość
Masz trochę racji ale przecież jak komuś blizny przeszkadzają może iść na zabiegi medycyny estetycznej albo na operacje plastyczną jeslibsa bardzo rozległe, na niewielkie blizny pomoże też systematycznie wcierany bio oil