Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola0001

intymny problem..

Polecane posty

Gość Lola0001

Hejka :) jestem mloda kobietka i jestem już że swoim chłopakiem 8 miesięcy. Chciałabym podzielić się z wami moim problemem który już trwa od dłuższego czasu i jest dość uciazliwy.. A więc chcę uprawiać seks częściej niż zwykle. Mój facet wyjezdza w delegację i jest tylko na weekend praktycznie, On chcę się kochac często ją również ale.. no właśnie. Nie mogę :( Kiedy dochodzi do drugiego bądź trzeciego zbliżenia boli mi całą pochwa i całe wejscie jakbym robiła to 10 razy a nie dwa razy :/ byłam już u 3 ginekologow i każdy mówi co innego. Co prawda, nasz seks jest naprawdę ostry i hardkorowy ale po zwykłym bzykaniu także odczuwam ból.. jestem odpowiednio nawilzona wcześniej jednak nic to nie daje bo ból przy wkladaniu penisa jest nie o zniesienia... wiem że to nie jest normalne bo inne kobiety mogą robić to kilka razy dziennie i nie mają takich problemów a ja robię to dwa - trzy razy w tygodniu. Chcę zadowolić siebie i mojego partnera ale nie rozumiem czemu tak jest... czy któraś ma tak samo jak ja badz miała i zna jakieś sposoby ?? Z góry dziekuje ;)

Gość gość
pewnie masz zrosty :/

Gość gość
Co to są te zrosty?