Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiedzieć tej dziewczynie o jej facecie

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś spotykałam się z kimś, zależało mi, jemu też - podobno. Niestety grał na dwa fronty albo i więcej, odeszłam. Znam tą dziewczynę, mieszka w sąsiedztwie, oczywiście oficjalnie są w związku. Ale do czego zmierzam, minęło troche czasu. Zaczęłam poznawać ludzi, nawet w necie.... Założyłam konto na lokalnym portalu, bez zdjęcia, ale z ciekawym opisem... i co napisał jakiś koleś, patrze mój ex. Zaczęłam kontynuować luźną rozmowę piszę, że wolny od wielu miesięcy, bardzo samotny i jetem dla niego ciekawą osobą. Byłam po kilku mocniejszych i znam go więc umiejętnie go zbajerowałam. Oczywiście chce się spotkać! A ja nawet nie mam zdjęcia. Nie wiem czy powiedzieć o tym tej dziewczynie- bo to w sumie dobra, prosta, uczciwa kobieta i tak już mocno skrzywdzona raz przez kogoś. Ja oczywiście z tym gościem nie chce mieć nic wspólnego.

Gość gość
Powiedz jej, ze trafila na seksoholika.

Gość Amisis
myśle, że im wczesniej jej powiesz tym ból bedzie mniejszy. co jeśli zajdzie w ciąże albo za bardzo sie do niego przywiąże? lepiej żebys powiedziała jej to jak najszybciej inaczej moze sie jeszcze bardziej załamać

Gość gość
A kim ty jesteś aby niszczyć jej życie!? Nie powinnaś mówić! Odwal się to nie twój zwiazek!!!!

Gość gość
Powiedz. Może ona nie chcialaby być oszukiwana. Każdy ma prawo wiedzieć że jest robiony w trabe.

Gość gość
To dobra, bardzo ufna dziewczyna, spokojna i nie włócząca się po imprezach. Żal mi jej. Zamierzam napisać anonima i podać link to tego portalu. Co ona z tym zrobi jej sprawa, ja będę miała czyste sumienie.