Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla żony

Polecane posty

Gość gość

Witam mam taki problem chcialbym zonie pod choinke kupic ponczoszki ale kopletnie noe.wiem jaki rozmiar i.w.ogole

Gość gość
Idz do sklepu tam ci doradza

Gość gość
Jeśli nosi rajtuzy, to rozmiarówka będzie taka sama. Sprawdź opakowania :classic_cool: Z tym że jeśli chodzi o tanie pończochy samonośne, nie ma zbyt wielkiego wyboru: zwykle są tylko mniejsze, czyli rozmiar 1-2, i większe, 3-4. Zeby kupić 5 albo 6 (dla grubszych) trzeba już się trochę naszukać.

Gość gość
Rajtuzy nosi size 4

Gość gość
No to masz odpowiedz rozmiar 4 badz xl

Gość gość
Ale samonosne czy na pasku? Kolor ile den?

Gość gość
No nie wiem czy ktoś doradzi Ci jaki jest rozmiar Twojej żony. Najlepiej zajrzyj sobie do jej szafki i zobacz sobie czy ma jakiejś nierozpakowane rajstropy w opakowaniu i będziesz wiedział. Chociaż moim zdaniem rownież jest to słaby prezent. I bardziej dla Ciebie bo będizesz ją w tym oglądał niż dla niej ( sama nie lubię pończoch....). Zerknij sobie ewentualnie tutaj: https://www.megakoszulki.pl/swiateczne-prezenty - na stronie jest kilka propozycji prezentowych

Gość gość
Ja dostałam od męża depilator Panasonic i bardzo się z niego cieszę.

Gość gość
Ja od Mojego dostałam nową lampę do paznokci: https://www.ceneo.pl/52693189 :) Bardzo lubię robić hybrydy, ale jednak zwykły zestaw startowy to dla mnie już zbyt podstawowe. Zresztą wydaje mi się, że ogółem warto jest kompletować wszystko samemu od początku, w necie można znaleźć dużo poradników, a kolory itp. do kwestia gustu.

Gość gość
W sklepie powinni Ci doradzić, a jak nie to na opakowaniu są napisane wymiary osoby więc nie powinno być problemu z zakupem. A do tego może perfumy? Dostałam od męża bardzo podobny prezent i jestem bardzo zadowolona. Perfumy wie jakich używam, bo zamawiam zawsze na goia.pl te same i zawsze jestem z nich zadowolona. Prezent świetny :)

Gość polaolaka
Jeżeli wiesz ile ma wzrostu to dopasujesz bez problemu, ładnie rozpisaną rozmiarówkę mają w ofercie Gabrielli, nie da się u nich nie trafić z rozmiarem. Jeżeli nie wiesz jaki model to pończochy Victoria są cudne!