Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostrunia męża i jej wielka obraza

Polecane posty

Gość gość

Zaczęło się od tego, że zdradziła męża i w chwili obecnej nie ma jeszcze rozwodu i jest w ciąży z kochankiem, z małżeństwa ma już jedno dziecko. Tak się składa, że ja już jestem w końcówce ciąży, termin mam na styczeń i wigilię i święta planujemy oddawna u nas w domu. Nagle zaproszenie do teściowej na wigilię gdzie będzie siostra męża z kochankiem. My podziękowaliśmy i powiedzieliśmy, że jednak nie bo planowaliśmyto od dawna u nas w domu. I zaczeliśmy się awantura, siostrunia krzyczała ze jak to nie przyjedziemy (prawie 300 km ), że przecież ona jest w ciazy i ona ma być teraz dla swojego brata a mojego męża najważniejsza, szantażowała że w takim razie zerwie w ogólewszelkie kontakty, posypały się wyzwiska... Jest mi przykro, niewiem co myśleć....

Gość gość
Oj wiesniary wy to macie problemy..

Gość gość
Nic nie myslec, kretynke olac i z glowy. Wesolych Swiat, wyspij sie na zapas:)

Gość gość
To tak absurdalne, że zdaje się prowokacją a nie autentycznym przypadkiem. Z drugiej strony... sama mam siostrę z podobnie kretyńskimi roszczeniami. W tej sytuacji uważam że zerwanie kontaktów z taką świruską to bardzo uspokajająca wizja, na dodatek wina będzie jej. :)

Gość gość
Uwierz, że bardzo bym chciała aby to była prowokacja ale niestety nie jest to prowo. Ta siostra już w pierwszej ciąży zachowywala się niepoprawnie, uważała się za pępek swiata przed którym chyba wszyscy mają się kłaniać. A teraz... Czuję się jakby to była awantura jakiejś kochanki a nie siostry..

Gość gość
prowo 2/10

Gość gość
ona siostrunia a ty żonusia mężusia! 2/10

Gość gość
Bo jak dwie lrosraczki się spotkają To taki efekt

Gość gość
Ja bym zerwała rzeczywiście kontakt z takim babsztylem.