Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okłamuje

Polecane posty

Gość gość

(od razu na wstępie, mam 25 lat) Problem w tym, że mój ojciec okłamuje mamę. Mieszkamy w mieście B. On Mówi, że jedzie np na ćwiczenia do miasta A, a następnie jest widziany w mieście C. Nie wiem, czy jeździ na d****** (bo chyba jego interes nie działa już dobrze). Ale sam fakt, czemu ją oszukuje? I mnie również, bo ja czasem też go pytam dokąd jedzie, a on odpowiada, że np. na siłownie do jakiegoś miejsca. Weszłam kiedyś na stronę tego klubu sportowego i okazało się, że w tym terminie w ogóle nie było zajęć. Między rodzicami jest średnio. Tzn, jest totalne uzależnienie ze strony mamy :(, a tata żyje swoim życiem. Jeżdzą razem na wakacje i chodzą na sylwestra, ale takie życie codzienne prowadza osobno. On pracuje, a mama gotuje i nadskakuje. Kiedyś zdradzał mamę (jak mógł, chyba, że teraz tez zdradza bo się czegoś nałyka). Co zrobić? Nie powiedziałam tego mamie, bo mogłoby ją to okrutnie zaboleć. A ona nie jest w stanie żyć swoim życiem

Gość gość
moim zdaniem nie powinieneś jej mówić po co ma się martwić i płakać jeżeli kiedyś wybaczyła mu zdradę to teraz pewnie też wybaczy więc nie ma sensu ją denerwować co innego jakby to było pierwszy raz pewnie ona sama się domyśla

Gość gość
Zapewne się domyśla, tępa nie jest. Ale jest bardzo ugodowa, nie lubi kłótni i sprzeczek. Faceci chyba tak maja w pewnym wieku i o pewnym charakterze. Że nie zostawi domu i nie odejdzie do innej, bo mu tak wygodnie. CHociaz ja nie widzę w tym logiki. Nie mam rodzeństwa i nie mam z kim o tym porozmawiać.