Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123454

gdyby mu zależało to zrobiłby coś

Polecane posty

Gość gość123454

mam taką sytuację że od jakiegoś roku, mam kolegę, nigdy się nie umówiliśmy, a spotykamy się tylko jak on przychodzi do mnie do pracy. Wtedy on głównie mówi o swojej pracy i nie próbował nigdy się umówić czy coś. Tylko że wiem to na 100 % że bardzo mu się podobam, zresztą wiele razy słyszałam od różnych ludzi (którzy nie mieli żadnego interesu w tym żeby kłamać) że jaki to on we mnie zakochany ale się wstydzi itd. No i tu do sedna bo od nowego roku ja odchodzę z pracy i on o tym wie że już się więcej nie spotkamy. No i gdyby mu faktycznie zależało to przecież zacząłby ten temat że mnie nie będzie i zrobiłby coś żeby się ze mną spotykać poza pracą, prawda?? Czyli po prostu ma mnie gdzieś jesli tego nie robi?? :(

Gość gość
on się pewnie wstydzi jeżeli ci się podoba to umów się z nim na kawę czy coś

Gość gość123454
gość dziś gdyby on chociaż zaczął że mnie teraz nie będzie, czy cokolwiek to ja bym mu powiedziała że przecież możemy się spotykać a on nic :( to co mam się wyrywać, może on faktycznie nie chce?

Gość gość
pewnie jest zakompleksiony i boi się cokolwiek ci zaproponować po prostu boi się odrzucenia jest wrażliwy nie wytrzymałby twojego odrzucenia psychicznie weź się z nim umów na przyjacielskie spotkanie od tak pokaż mu że go lubisz

Gość gość
zaproś go do klubu spytaj czy by z tobą nie poszedł na tańce bujance

Gość gość123454
gość dziś łatwo powiedzieć, ale trudniej zrobić. Ja też nie należę do odważnych osób i nie potrafię ot tak zaproponować spotkania :( Ja też się boję że on mi powie że po prostu tak sobie do mnie przychodzi i wcale nie chce niczego więcej :(

Gość gość
zaproponuj mu spotkanie na stopie koleżeńskiej np. powiedz oj nudzi mi się w weekendy bym gdzieś poszła ale nie mam z kim co ty robisz w weekendy? może razem gdzieś byśmy poszli może do kina bo tak samemu to dziwnie iść i już albo wymyśl każde inne rozrywkowe miejsce kręgielnie klub itd. zależy co w mieście masz

Gość gość123454
gość dziś w moim mieście nie ma nic, on do tego mieszka w innym mieście i nie ma prawa jazdy, więc to trochę utrudnia sytuację. Ale tu w sumie nie chodzi o to bo ja wiedziałabym jak się z nim spotkać, ale nie zacznę tego tematu a on też tego nie robi :( Raczej wolałabym propozycje od was na temat tego jak ten temat zacząc, bo jak on mówi o pracy to jak ja mam zacząć ? Tym bardziej że to są bardzo króciutkie spotkania i nie ma czasu na dłuższą rozmowę

Gość gość
Powiedz, że chciałabyś zobaczyć nowe "Gwiezdne wojny". Może łyknie i się potoczy.

Gość gość123454
gość dziś u nas nie ma kina

Gość gośćśćć
powiedz po prostu tak: zostały dwa tygodnie i więcej się nie zobaczymy. Koniec i zobaczysz co powie, jak mu zależy to na pewno coś zacznie że możecie się spotykać a jak nie to nic nie powie. I będzie jasna sprawa

Gość gość123454
no i kurcze tak się dzisiaj nastawiłam że jakoś powiem mu że np szkoda że się więcej nie będziemy spotykać czy coś takiego, a on jak na złość dzisiaj nie przyszedł :( został mi tylko 6 dni :(

Gość gość123454
no i dziś to samo :( on chyba naprawdę ma mnie gdzieś :( może i lepiej że od nowego roku nie będę go widzieć, bo tak to robię sobie tylko jakieś złudne nadzieje że może coś z tego będzie a tak będzie wszystko jasne :(

Gość gość123454
ja to mam zawsze takiego pecha :( zakocham się w kimś i nic z tego nie ma :( jeszcze dwa dni mi zostaly i koniec, czuje że to będzie mój najgorszy koniec roku w zyciu :( nie dość że nie mam pracy to jeszcze stracę kontakt z tym chłopakiem :(