Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Czemu twierdzicie że Opole to dziura i zadoopie przecież w Opolu odbyły się KMŚ

Polecane posty

Nie wierzycie że w Opolu odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce we WTOREK środę i czwartek? Od 17:30 to albo trzeba było oglądać Polsat Sport albo wpisać sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole i poczytać że się odbyły w Opolu

Wpiszcie sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole i poczytajcie sobie ze odbyły się w Opolu proszę poczytajcie sobie

Gość gość
W*********j

Gość gość
A kogo to k.. Obchodzi ty i te zachwaszczone opole i namysłów

19:40 a to że w Opolu odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce gdzie najlepsi siatkarze na świecie przyjechali do Opola to co? Nie wierzysz że Klubowe Mistrzostwa Świata odbyły się w Opolu? To czemu Polsat Sport nie oglądałeś nie wierzysz że się odbyły w Opolu to wpisz sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole i poczytaj sobie

Gość gość
Wierzysz nie wierzysz wierzysz nie wierzysz Wierzysz nie wierzysz wierzysz nie wierzysz Wierzysz nie wierzysz wierzysz nie wierzysz Wierzysz nie wierzysz wierzysz nie wierzysz k..wa kto ci tu mówi o nie wierze czubie? H..j nas obchodzi twoja dziura!!!

Pisesz chuj nas obchodzi twoja dziura? Dziura tak? Dziura? Opole NIE JEST dziurą bo jest miastem wojewódzkim jest stolicą polskiej piosenki i Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu PS Ile razy mam ci powtarzać że Opole to nie jest dziura tylko duże miasto stolica województwa

Gość gość
Hmmmm google nic o tym nie wie. Dziwne...

SKORO Opole to dziura i zadoopie to czemu w Opolu odbyły się pierwsze w Polsce KLUBOWE Mistrzostwa Świata w siatkówce i to w Opolu?i że w Opolu byli najlepsi siatkarze z całego świata? Jak to wytłumaczysz? Gdyby Opole było dziurą to Klubowe Mistrzostwa Świata by się nie odbyły w Opolu

20:15 Dobrze wiesz że Google o tym wie dobrze o tym wiesz i dobrze wiesz że w Opolu odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata czemu piszesz ze Google nic o tym nie wie to czemu na Polsat Sport ja mój wujek i ojciec oglądaliśmy Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce i czemu mi Google znajduje Klubowe Mistrzostwa Świata w Opolu? Co? To ty się ośmieszasz dobrze wiesz że Google znajduje Klubowe Mistrzostwa Świata Opole dobrze o tym wiesz czemu robisz mi na złość pisząc że niby Google o tym nic nie wie?

Dobrze wiesz że jak w Google wpisałeś Klubowe Mistrzostwa Świata Opole to ci wyskoczyło Takie coś "FIVB Klubowe Mistrzostwa Świata w Siatkówce ŁÓDŹ Opole KRAKÓW? DOBRZE WIESZ ŻE WŁAŚNIE TO CI W Google wyskoczyło czemu piszesz ze Google nic o tym nie wie i że nic nie wyskakuje skoro oboje wiemy że wyskakuje robisz z siebie większego idiotě niż jesteś i zazdrościsz Że KMŚ Odbyły się w Opolu a nie w twoim mieście co zazdrościsz?

Gość gość
Gdzieś musiały sie k..odbyć,to nic nie znaczy a opole to dziura i to nieprzejezdna bo juz caly rok sie Pie...lą z jedną ulicą itd

Gość gość
Hmmm przejrzałam też program polsatu sport i.. nic! Kiedy ostatnio leki brałeś?

Gość gość
Zaraz sprawdzę co z tymi zawodami ...czy byly czy nie

20:25 idioto dobrze wiesz że Klubowe Mistrzostwa Świata odbyły się w Opolu i co zazdrościsz?przecież k***a oglądałem w tv Klubowe Mistrzostwa Świata mój wujek siostra ojciec oglądaliśmy i co myślisz że wszyscy mamy zwidy tak? Dobrze wiesz ze Google znalazło Klubowe Mistrzostwa Świata i na stronie Polsat sport też znalazłeś Klubowe Mistrzostwa Świata w Opolu więc nie rób z siebie większego idioty niż jesteś

Gość gość
Młody! Nic o żadnych mistrzostwach nie piszą na guglach ,chyba cos ci sie przyśniło albo jesteś wąchaczem kleju hahahaha

20:22 nie pisz że gdzieś musiały się odbyć:D akurat takie imprezy nie są organizowane w dziurach i zadoopiach akurat Opole ma supernowoczesną hale sportową okrąglak i Opole jest bogate i go stać na takie imprezy PS czemu oceniasz Opole po jednej ulicy którą po świętach ukończą Opole ukończyło w tym roku obwodnicę czarnowąs w Opolu Opole ma obwodnicę północną buduje właśnie parking podziemny na placu Kopernika w przyszłym roku będzie remontować teatr Kochanowskiego i wybuduje nowy biurowiec z wydziałami z ratusza w Opolu w tym roku hala sportowa okrąglak została wyremontowana i w przyszłym roku zacznie się remont cieplaka pod park sportu Opole ma ogród zoologiczny więc goofno wiesz o Opolu i oceniasz Opole po jednej ulicy która przed nowym rokiem będzie przejezdna bo już zaczęli kłaść asfalt

20:32 dobrze wiesz ze w Google pisze o Klubowych Mistrzostwach świata w Opolu pytam czemu zaprzeczasz skoro sam w Google widziałeś że były w Opolu Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce dobrze o tym wiesz i Google znalazło Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce pytam czemu mimo że dobrze o tym wiesz mimo tego zaprzeczasz? Może mi jeszcze wmówisz że nie ma takiej hali sportowej jak okrąglak w Opolu i może mi jeszcze wmówisz że w Opolu żadnego festiwalu polskiej piosenki nie ma co? Może mi jeszcze wmówisz że w Opolu nie ma amfiteatru co?

Gość gość
Jeżdżę przez opole od 30 lat i swoje wiem a ty ćwoku siedzisz z papciem i wujem w kuchni na taborecie i oglądacie TVP info wiec tyle wiesz co ci kurski zapoda a mówił że ciemny lud (wy) wszystko kupi.

20:49 ty nigdy nie byłeś w Opolu idioto i dobrze o tym wiesz ja od dziecka aż do dziś jeżdżę do Opola i Opole znam skoro jeździsz od 30 lat do Opola to odpisz mi na kilka pytań koło jakiego szpitala jest hala sportowa okrąglak w Opolu i co to są czarnowąsy i czy elektrownia jest w Opolu czy poza Opolem i gdzie w Opolu jest ZWM i jak się nazywa i na jakiej ulicy jest kino meduza w Opolu i ile Opole ma teatrów i co to jest Karolinka w Opolu i gdzie się znajduje i na jakiej ulicy jest Karolinka i jak daleko jest od muzeum wsi Opolskiej i gdzie w Opolu jest zoo i gdzie jest plac Kopernika w Opolu? Ha tu cię mam

Gość gość
oczywiście, bo upośledzony, ubezwłasnowolniony przygłup z wiochy gdzieś pod namysłowem wie lepiej czy ktoś przez to jego z****** opole jeździ czy nie. czy był tam czy nie... :o Otóż przyjmij ćwoku do wiadomości, że można być w opolu, można przez nie przejeżdżać, ba! można tam mieszkać i uważać je za dziurę. Bo opole to JEST dziura

Gość gość
Opole to dziura i żadne KMŚ w siatkówce tego nie zmienią :)

21:01 Opole nie jest dziura bo to jest miasto wojewódzkie to po pierwsze a po drugie niby co w Opolu jest nie tak że Opole to dziura przecież w Opolu są kina są teatry filharmonia Zoo Amfiteatr baseny lodowisko szpitale uczelnie domy kultury wszystko więc co w Opolu jest nie tak że jest dziurą? co mu brakuje przecież wszystko w Opolu jest no wytłumacz mi to?

Idioto PS mam rodzinę w Opolu też mają Kołbuc na nazwisko mam znajomych w Opolu dużo osób znam w Opolu i jakoś nikt z nich nigdy nie nazwał Opola dziurą ani zadoopiem każdy z nich lubi Opole i co? Dalej twierdzisz że ludzie w Opolu uważają Opole za dziurę?to się mylisz mam najbliższą rodzinę w Opolu znam Opole i nikt mi nie wmówi że Opole jest dziurą PS Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu PS w Opolu naprawdę odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce nie wierzysz wpisz sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole i poczytaj PS i skoro w Opolu są kina teatry filharmonia Zoo Amfiteatr baseny lodowisko szpitale uczelnie domy kultury galerie sztuki centra handlowe wszystko to niby co w Opolu brakuje że nazywasz go dziurą niby co? PS Opole to miasto wojewódzkie

Niby co w Opolu brakuje jak to wszystko w Opolu jest i niby co w Opolu jest nie tak że Opole to dziura? Przecież jest tam to wszystko co w każdym innym mieście no wytłumacz mi to

Gość gość
a ja uważam opole za dziurę i co zabronisz mi? :D podobnie jak za dziurę uważam leszno, legnicę, gorzow wlkp, kielce, rzeszów, tarnów itd. itp. I co? I nic, wolno mi. To są dziury

21:24 nie nie zabronie ci bo póki co jest jeszcze wolność słowa ale pytam dlaczego przecież w Opolu są kina czyli kino Helios kino studio kino meduza są teatry jak teatr im Jana Kochanowskiego i opolski teatr lalki i aktora będące jednymi z najlepszych teatrów w Polsce w Opolu jest też teatr Eko studio filharmonia Opolska im Józefa Ellsnera, Amfiteatr tysiąclecia, w Opolu są domy kultury są baseny lodowisko szpitale uczelnie jest kilka muzeów jest kilka galerii sztuki jest ogród zoologiczny są galerie handlowe itd więc wszystko w Opolu jest są też hale sportowe itd więc mimo tego dlaczego uznajesz Opole za dziurę i zadoopie przecież to wszystko w Opolu jest więc dlaczego Opole to dziura wytłumacz mi to

Ale chce wiedzieć dlaczego Opole to dziura?

Gość gość
bo to JEST dziura i żeby odbyły się tam eliminacje formuły1 czy zimowe igrzyska olimpijskie to dla mnie to nadal pozostanie dziura a teraz żegnam ozięble

Gość gość
Dziura bo niema i nie będzie ijei a my we Wrocku mamy cymbale.