Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OKRES

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny w tym cyklu kochałam się z narzeczonym 2 razy wszystko nastąpiło po owulacji z prezerwatywą która była sprawdzana po stosunku i było OK ale jednak spóźnia mi sie okres juz 3 dzien przeważnie zawsze miałam regularne miałam typowe objawy okresu tzn. ból piersi , rozdrażnienie,apetyt na słodkie pryszcze na twarzy i zatrzymanie wody w ogarnizmie czyli wzrost wagi o 2 kg oraz nadmierna senność jednakże dziś ustąpiły te wszelakie dolegliwości waga wrociła do normy i pojawiło się częste oddawanie moczu,piersi przestały mnie boleć i mam suchość pochwy mam się martwić,że doszło do zapłodnienia ? co o tym myślicie ? jestem mega zestresowana do tego stopnia ze dzis w nocy budziłam sie kilka razy pomózcie

Gość gośćśćć
a co to ciąża z narzeczonym to koniec świata?

Gość gość
nie w tym momencie

Gość gość
co o tym sadzicie ? prosze bez zartów

Gość gośćśćć
ja mnie to w*****a jak dziewczyna chodzi regularnie z kimś do łóżka, i to do tego z kimś z kim planuje przyszłość i wizja ewentualnej ciąży napawa je przerażeniem :o dla mnie to nie pojęte jest :o

Gość gość
W nocy nie moglas spac to czemu testu nie zrobilas? Ale raczej ciaza nie jest mozliwa jak prezerwatywa byla ok