Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dobry pomysł? Chodzi o mieszkanie!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w Kaliszu, a mój mąż chce kupić mieszkanie we Wrocławiu na wynajem. Mamy około 160 tys. gotówki, więc resztę trzeba by finansować z kredytu, który spłacałby się z kredytu. Mój mąż chce spłacić mieszkanie w 2 lata, a później z zysku z najmu kupić mieszkanie dla nas. Zarabiamy raczej średnio, mam 3 tys. netto, on około 5 tys.

Gość gość
Wrocław, Kalisz. Spora odległość. Jak planujecie dopilnować? Różni ludzie się trafiają.

Gość gość
Boję się tego, dlatego nie będziemy wynajmować studentom oraz Polakom ze wschodu Polski.

Gość simpla098
Odległość to nie problem. Mam mieszkanie w Warszawie które wynajmuję. Mieszkam 200km od stolicy a mieszkania dogląda firma http://www.per-modum.pl/ która zarządza całym osiedlem. Wszystko gra i nawet kasa się zgadza. :)

Gość schom
ja mam podobnie, też wynajmuję mieszkanie w Warszawie a sama mieszkam w Poznaniu. to nie jest żaden problem jeśli się to dobrze zorganizuje :) wszystkie szczegóły dopięłam z agentem nieruchomości Eugeniuszem Jaworskim - tel. 603 195 624 na odległość, tylko finalizowałam na miejscu. a mieszkania dogląda brat, ale to też jest tylko formalność bo najemcy to bardzo miła para :)