Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiedział że dzisiaj jest nasze ostatnie spotkanie

Polecane posty

Gość gość

I nie zrobił nic, totalnie nic, a wczesniej często zachowywał się dwuznacznie. Co o tym myslec?

Gość gość
przedszkolak by wiedzial co tu myslec

Gość gość
Witaj w klubie, mam dokładnie to samo wiedział, że to nasze ostatnie spotkanie i nie zrobił nic, zupełnie nic ba nawet był chamski.

Gość gość
21.15 ten mój znajomy nie był chamski, ale taki zdystansowany, taki jak nie on., zupełnie inny niż zawsze. Smutno mi.

Gość szry
skoro ostatnie spotkanie to niby co mial zrobic? przyjecie do wiadomosci, pogodzenie sie z faktami. a sie jednej z druga najwyrazniej wydaje, ze facet MUSI calowac ziemie, po ktorej jasni pani raczy laskawie stapac? ma sie plaszczyc/robic z siebie idiote? ostatnie spotkanie to ostatnie spotkanie, nie wymagajcie idiotycznie gestow, ktorych same nigdy w zyciu nie wykonacie dla kogos innego, to conajmniej ponizajace.

Gość gość
Biedna Ela kocha nad życie, z tego co tu piszą, a on o ostatnim spotkaniu:P może jeszcze ma żonę:p,

Gość gość
Bo pewnie ta jego dwuznaczność to tylko flirt, chciał tylko poflirtowac i nic więcej, może tez sobie podpompowac ego, sprawdzić czy na niego lecisz. Bycmoze ma kogoś. Olej go.