Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona choinka 2017

Oceńcie zachowanie faceta podczas naszych 3 pierwszych randek

Polecane posty

Gość gość
Wydaje mi się, że mu się podobasz 'tylko na raz'. On już wie, że Ci się podoba, ale fakt, że nie wskoczyłaś od razu do łóżka każe mu myśleć, że zrobisz to dopiero, jak będziecie w związku (czy po dłuższym czasie) a jemu to nie pasuje. Stąd koniec zainteresowania w smsach\sieci. Głupia akcja z tym Sylwestrem, jak dla mnie to to tak wyszło, jakbyś się prosiła o wspólnego sylwka i dał ci kosza.

Skoro ze mnie praktycznie zrezygnował, bo nie wskoczyłam mu od razu do łóżka, to po co dzwoni do mnie następnego dnia? Rozmawia normalnie, tak ,jak zawsze? Po co kolejnego dnia odzywa sie smsowo? Po co trzeciego dnia w ogóle mi odpisuje na mojego smsa? Skoro zrezygnował, to powinien zamilknąć, a nie podtrzymywać znajomość..??? To jakaś strategia?

czuję się beznadziejnie... dzisiaj jest cisza, On nie odzywa się w ogóle... wczoraj wysłałam Mu to zdjęcie z upieczonym ciastem i miłym podpisem i On odpowiedział po 2h też zdjęciem (tak,jak pisałam -foto drogi i auto i info że stoi w korku +kilka emotikonek z uśmiechem) Ja nic nie odpisałam.. Nie wiedziałam co... Ja Jemu swoją fotkę,a On mi fotkę drogi ?! Extra... Nie ogarniam... A dziś cisza... :(

Nawet jeśli On odezwie się, ja nie wiem co pisać.Boje się wszystko spaprać.Myślałam że jak się odezwę wysyłają foto to uzna to za moje dobre chęci i że jestem zainteresowana, "kontaktujmy się!" itd. Chyba za bardzo mnie na Niego wzięło. Zależy mi by znajomość rozwijała się i na mózg mi pada, bo nie myślę racjonalnie.

niestety ... nadal cisza..

Gość gość
Ewidentnie pokazujesz, ze jestes szybka w te klocki. 1 calus 2 w usta i oddalas wiec 3 myslal, ze seks bedzie. Kazdy by tak pomyslal. Jako, ze jestem porzadny t uznalbym cie za szmate i zerwalbym kontakt.

Dzięki za szczerą opinię. Nie uważam się za "szybką". A jeśli on tak pomyślał to jest idiotą :D Odezwał się.