Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n88n

1 grudnia PiS wprowadzil cichcem przymus szczepien doroslych czyli was wszystkic

Polecane posty

Gość gość
Szybciej nas zabije femizn= feminazizm

Gość gość
Jutro jest protest w Łodzi przed siedzibą Izby Lekarskiej w obronie lekarzy, którzy mówią prawdę o szczepionkach a których to te sądy lekarskie chcą pozbawić prawa wykonywania zawodu. Dr Jaśkowiak już taki ma, teraz jest nagonka na dr Huberta Czerniaka. Ja mam za daleko [ 500 km] aby tam się pojawić ale zwracam uwagę tym, którzy żyją w nieświadomości i zobaczyli co się dzieje w niby ochronie zdrowia.

Gość gość
Feminizm wywodzi się w linii prostej z marksizmu, są jego różne postacie. Posłuchajcie sobie pana Krzysztofa Karonia, ma swój kanał na YT oraz często występuje w różnych TV internetowych np. wrealu24 u Marcina Roli, w radio WNET, Republice. Naprawdę warto, otworzą się wam oczy na wiele spraw, które dzieją się w Polsce i tzw. Unii Europejskiej. Przekonacie się jak zostaliśmy zaorani przez neomarksizm i całe to lewicowe goo/wno.

Szczepionki co roku okaleczaja i zabijaja setki, jesli nie tysiace dzieci. Wszystko w imie zdrowia. Czy to nie absurd?

Gość gość
Jakubie rtęć i aluminium ma zabić Elę? To 9dkryja w organizmie a ty piszesz o tym na forum, masoni cie sami wsadza.Oni pozbywaja sie śmieci ich ośmieszajacych.

Gość gość
Brawo PiS.

Gość gość
Link nie działa.

Gość gość
A co ma kuźwa do tego feminizm??? Nikt nie chce się truć skażonymi szczepionkami, nie tylko feministki. Puknij się w ten durny łeb, koleś od feminizmu.

Gość gość
Konstytucja zapewnia nam prawo odmowy,żaden zabieg medyczny nie może być wykonany bez naszej zgody,ale wiecie gdzie PiS ma konstytucje :o

Gość gość
Ja p*****le, co za zjeby umysłowe z was. Tak k****, koncerny farmaceutyczne chcą nas zabić szczepionkami, njby jak k***a?! I jeszcze miliony przekupionych lekarzy na całym swiecie i co dalej wam w tych chorych główkach się uroiło? xD A czemu tak zażarcie nie walczycie z zanieczyszczeniem powietrza, które jest tysiąckrotnie bardziej rakogenne niż jakaś szczepionka?

@ gość dziś Konstytucja zapewnia nam prawo odmowy,żaden zabieg medyczny nie może być wykonany bez naszej zgody. x Konstytucja zapewnia takze, ze jest najwyzszym aktem prawnym w Polsce. Teoretycznie. Bo praktycznie unijne dyrektywy sa juz dawno nad nasza konstytucja. Podobnie przymus szczepien jest dawno nad swobodami obywatelskimi.

@ gość dziś Ja p*****le, co za zj**y umysłowe z was. Tak k****, koncerny farmaceutyczne chcą nas zabić szczepionkami, njby jak k***a?! I jeszcze miliony przekupionych lekarzy na całym swiecie i co dalej wam w tych chorych główkach się uroiło? x Przekupnych jest znacznie mniej. Ale za to sa w Izbie Lekarskiej. Cala reszta lekarzy jest zastraszona. Jesli ktorys sie wychyli i zacznie krytykowac szczepionki to natychmiast Izba Lekarska odbiera mu prawo do wykonywania zawodu. To tak jakby inzynierowi odebrac dyplom bo skrytykowal toksyczny azbest, co nie spodobalo sie producentowi azbestu wiec dal w lape komu trzeba aby usunac niepoprawnego inzyniera i jemu podobnych inzynierow-krytykow.

Gość gość
Pan Karoń jest najlepszy. A co do szczepionek to oczywiście każdy powinien mieć wybór.

Gość gość
W niemczech ciekawie to rozwiązali - każdy ma wybór i może nie szczepić ale wtedy płaci surowe gtzywny i nie ma dostępu do publicznej opieki zdrowotnej ani do publicznych placówek tj szkoły i może nie uzyskać pracy.

Gość gość
A my oczywiście musimy małpować szwabów jak idioci.

Gość treści nieokreślone
hooj w du'pe farmaceutykom, szczepienia są po to aby wytłuc bydło bo jest przeludnienie, patologii jest najwięcej więc od nich zaczynają eliminacje

Gość gość
szczepionki zabijają też emerytów aby system emerytalny nie zbankrutował, cwane to

Gość gość
To będzie strzał w stopę PiSu, niestety. Nie mam pojęcia komu wzrośnie, ale z przewagą 50 % będziecie musieli się pożegnać. Zostaną z wami tylko niedobitki pozbawione rozumu i masochiści.

Gość gość
Co możemy zrobić?

Gość gość
Dr Hubert Czerniak radzi aby wyrejestrować się ze swojej przychodni - opieki podstawowej lekarza rodzinnego oraz NFZ. W razie wypadku, konieczności skorzystania z SOR-u muszą pacjenta przyjąć i ratować zagrożenie życia. Składkę zdrowotną masz potrącaną z każdej wypłaty/emerytury/renty więc masz prawo korzystać z placówek służby zdrowia. A jak na piśmie zrezygnujesz z op.podstawowej nie będą mieli podstawy aby cię ścigać do szczepienia. Nie wiem czy to zadziała, czy trzeba będzie się ukrywać jak ogłoszą epidemię, mamy bardzo opresyjne państwo a nad nami jeszcze bardziej opresyjne przepisy Unii, człowiek za chwile nie będzie miał prawa głosu na jakikolwiek temat oprócz kartki do głosowania co 4 lata.

Gość gość
Jakie to mają być szczepienia? Przeciwko jakim chorobom?

Gość gość
Np. ogłoszą epidemię grypy albo innej choroby byle mieć pretekst do szczepień. Posłuchaj dr. Jaśkowiaka na ten temat, jest wiele jego wypowiedzi na YT. To ten lekarz, któremu zabrano prawo wykonywania zawodu tylko dlatego, że wypowiadał się sceptycznie na temat szczepionek.

Gość gość
Przeciwko gupocie:-P unas w firmie zapisywali na szczepionki przeciw grypie, kto chcial sie szczepil a kto niechcial sie nieszczepil ja zrezygnowalem i nikt mi marnego slowa niepowiedzial, wniosek 1 autor z d**y to wyciongnol;-)

Gość gość
gość dziś a to ciekawe bo ja nie mam problemu ,ani w szkole ,ani w przedszkolu ani u lekarza

Gość gość
Czemuscie się uwzięli na szczepionki akurat? Twierdzicie, że mityczni "oni" (kto) chce w ten sposób dokonać masowych morderstw (źródła proszę). Cóż to "oni" chyba są p**********i kretynami skoro do takiego kolosalnego zadania wybrali najdroższy i k***a najmniej efektywny sposób, zwlaszcza biorac pod uwagę, że to i tak byłoby wywalenie kasy w błoto, ponieważ polskie powietrze jest tysiące razy bardziej szkodliwe i nowotworogenne niż nawet całkowita dawka szczepionek jaką można przyjąć w ciagu całego życia.

Gość gość
Sranie w banie,za komuny śnieg byl czarny od sadzy i spalin i ludzie zyli ta telewizaj i unia wam juz calkiem zaszkodziła:-P niech k***y powiedzą wkoncu prawde ze trują ludzi jedzeniem i z tego mają raki sraki itp :-P

Gość gość
Mondrusie, czytajcie uważnie, przymus szczepienia będzie obowiązywał wg przyjętej przez PIS ustawy, od 01.01.2018 r. Ludzie obudźcie się, chrońcie przynajmniej swoje dzieci, bo wy to pokolenie stracone i dawno zaorane.

Gość gość
Nie chcę was martwić ale szkodliwość szczepionek jest znikoma, to może być poniżej pół procent (0,5%). Większe szanse macie na zginięcie w wypadku samochodowym albo śmierc po spożyciu jakiegoś egzotycznego jedzenia.