Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

14 letnia pasierbica chce abym kupiła jej golarkę bo chce sobie ogolić

Polecane posty

Gość gość

Paszki i nogi. Czy jej pozwolić? Ja trzymam pieniądze i od ego co powiem zalezy czy będzie mogła. Czy jej pozwolić?

Gość gość
A czemu nie? Dziewczyna dorasta :)

Gość gość
Jak ona musi musi cię nie cierpieć. Nie możecie dogadać sie, tylko zakładasz temat w internecie. To są sprawy intymne.I nie chodzi tu o kasę, bo ogolić można się maszynka jednorazową za 1 zł. Masz pieniądze, masz władzę. A masz jeszcze coś poza tym?

Gość gość
To ojciec powinien decydować, co kupić swojej córce a nie obca baba. :o

Gość gość
o jaaa jesteś tragiczna autorko !!!!!! ja mam dodatkowo dwoje dzieci mojego męża nie wyobrażam sobie czegoś takiego ! i takiego zachowania , jesteś kobietą więc szukała zaufania i wsparcia dla niej w intymnych sprawach a Ty tu siedzisz i p*****ly piszesz zamiast porozmawiać z dziewczyną i jeżeli ona czuje taka potrzebę to ja wspierać w czasie dojrzewania itd. Do mnie dzieci męża zawsze mogą przyjść zaufać mi porozmawiać i liczyć na mnoe tak samo jak moje dzieci , kocham jego dzieci tak jak moje bywa że o pewnych rzeczach wola ze mną porozmawiać a o innych z ojcem itd głupia baba z Ciebie jest !

Gość gość
Prowo jak nic.....

Gość gość
Prowo jakiegoś oblesnego zboka.. Żadna 14 latka nie musi się prosić o 2,50 na maszynkę. Nawet 5latki zresztą mają taką kasę..

Gość gość
pewnie że kup, ja używałam od 15 roku życia i nie mam dzięki niej nadmiernego owłosienia i golę się raz na dwa tygodnie :)

Gość gość
Współczuję dziewczynie macochy. Zła kobieta jesteś zła