Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie poradzcie bo jest zle

Polecane posty

Gość gość

5dni temu miałam gorączkę, z gólem gardla i chrostami w nim. minęła po 1 dniu ból po trzech. ale zaraz po tym chrosty z jamy ustnej pojawiły się też na nogach, potem na calych stopach teraz na dłoniach. wygladają jak podskórne bable z wodą, coś jak po pokrzywie może. mam je jeszcze na języku nie mogę chodzić bo taki ból w stopach, najgorsze jest to że zle sie czuje, tak bardzo dziwnie, jakby derealizacja. wiadomo ze powiecie do lekarza, ale nie mam ubezpieczenia zdrowonego niestety nie przysługuje mi. Z dnia na dzień dodatkowo zaczynają mnie boleć płuca, w jamie ustnej coraz bardziej sucho się robi, w nocy piecze mnie podniebienie i gardło. bardzo martwi mnie ta wysypka na ciele, jak żyje nigdy tak nie miałam jeszcze ta gorączka ktora była była naprawdę wysoka, majaczyłam, i chyba nawet na chwile straciłam przytomnosc pierwszego dnia. nie wiem kompletnie co robic? isc do przychodni w ostatnią godzine jak p;rzyjmuje lekarz i sporowac wbic sie bez kolejki ze niby na chwile? nie mam pojecia prosze,pomoznie moze wiecie co sie dzieje.

Gość gość
Nie jesteś ubezpieczona ale do przychodni do zwykłego internisty możesz pójść. W rejestracji (jeśli będą sprawdzać EWUŚ) podpiszesz tylko oświadczenie, że jesteś ubezpieczona, koszty pokryje NFZ. W takim dzikim kraju żyjemy, że tak to właśnie od zeszłego roku działa.

Gość gość
przepraszam za bledy ale mam tak opchniete palce ze ciezko sie pisze od tego wszystkiego

Napij sie miodu i czosnku zjedź, pomoże, uwierz mi :) a przy okazji polecam ci do obejrzenia materiał, troche kontrowersyjny na temat zwiazkow. Mój nowo poznany facet robi filmy na youtube o tematyce związków XXI wieku. I jak możesz się spodziewać oczywiście kazał mi zrobić recenzję co jest dobrze a co źle. Zerknij proszę i daj jakiś konkstruktywny koment dot. filmu. Subem pewnie też nie pogardzi (to tak na boku :D ) Dzięki jeszcze raz i czekam na info:) youtube.com/watch?v=cd3cN4CElCw

Gość gość
Pewnie masz anginę z rumieniem wysiękowym. Miałam to dwa razy w swoim życiu. Musisz koniecznie iśc do lekarza

Gość gość
Ja zalecam wizytę u lekarza, bo może być konieczny antybiotyk. Trudno zgadnąć co to jest, ale nie wygląda na zwykły wirus.

Gość gość
Choroba bostońska zwana potocznie bostonką. Przechodzilam niedawno.

Gość gość
Choroba bostonska zwana potocznie bostonka. Przechodzilam

Gość gość
Gdzie mieszkasz???

Gość gość
jesli ktoś to jeszcze czyta osoba wypowiadająca się na temat, rumienia chyba ma rację to właśnie to, tak podejrzewam po przeczytaniu całego internetu Dzięki