Gość gośćinna Napisano Grudzień 19, 2017 Kochani szukam dobrych, sprawdzonych kosmetyków do skóry atopowej,niestety taką mam. Myślałam o tych z atopis.pl, ktoś z was może używał ich i może coś powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wercia11112 0 Napisano Grudzień 19, 2017 Szczerze mówiąc nie używałam tego co Ty akurat natomiast na moją atopie dłoni praktycznie nic mi nie pomaga...czy to kosmetyki z aptek czy prosto od dermatologa...dopiero poprawę widzę po maśle kakowym oraz po olejku inca inchi ! Polecam spróbować ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bambii 0 Napisano Maj 20, 2020 Z azs oczywiście trzeba do lekarza i stosować odpowiednie środki, ale w ramach kosmetyczno higienicznej pielegnacji myślę, że warto postawić na naturalne i lekkie kosmetyki. coś takiego jak oferuje na przykład eeny meeny Na początek możesz zamówić próbki i przetestować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Październik 31, 2022 Wybór takich kosmetyków jest duży. Trudno doradzić preparat, który będzie odpowiedni dla każdego. Ale warto sprawdzać co pojawia się na rynku i testować. W sieci jest sporo artykułów o nowościach w temacie takich kosmetyków. Rzućcie okiem tu na przykład https://ktomalek.pl/blog/kosmetyki-na-azs-ukojenie-dla-skory/w-2648 . Może akurat coś wpadnie wam w oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach