Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSylwia

Najważniejsze są dla mnie dzieci

Polecane posty

Gość gość
Gdzie to chamstwo? nie widzę jakoś.

Gość gość
Ja widzę wobec niej chamstwo.Wariatko? ty uważaj bo za te"wariatko" to ona ma prawo cie zaskarżyć.

Gość gość
Sylwia - zmień styl, bo od pierwszego zdania widac, ze trzy ostatnie wypowiedzi sa twoje pisane z gościa:O naprawdę myślisz Że ludzie czytający sa tacy głupi, ze nie poznają??

Gość gość
22.35 nie wypowiadaj się na temat cudzego życia jak nic o nim nie wiesz.Czemu rok po ślubie walnęła pięścią w stół że albo budują albo się wyprowadzają?ten co jej Dzień dobry mówił-Wojciech .trener jej syna to nigdy na niego złego słowa nie powiedziała ,nawet przez Ty nie byli więc wiadomo że dzień dobry ,zresztą nie rób z niego zboczeńca .Ten co jej :"cześć" powiedział to faktycznie kawał bydła z jej życia on i jego rodzina zrobili.z tego co wiem to ona ich nienawidzi,już nawet do rodziców przez nich nie jeździ.

Gość gość
ona nie pisze małych liter

Gość gość
Taaa nie pisze małych liter - kolejny wpis z 00:32 tez jest jej. A ja Sylwio napisałam tyle o tobie, ile sama tu napisałaś, ja to tylko przeczytałam. Walnęłas pięścią w stół, ze dom budujecie?? No ok, ale przez te lata dzieci cierpiały w domu męża rodzinnym, wiec mnie tu nic nie przekona. Dobra matka i taka dla której naważniejszym jest spokoj dzieci, ucieka z piekła. Moze chociaz w latach poźniejszych, w nowym Domu, było im lżej. A ty skoro jeździsz dalej. Tym mężem na wakacje i zdjęcia wasze wstawiasz, a on Cie wiecznie zdradza i poniża, to tez jestes niezłe spaczona:O opuszczam topik i kończę temat. Bo nie lubie gadać z ludźmi, którzy uważają, ze zawsze maja racje i niego in sie nie wytłumaczy. Pa

Gość gość
Oj Sylwio znowu się sama bronisz podpisując się z gościa i jakiegoś gościa Karola. Dyskutujesz sama ze sobą a to już podchodzi pod chorobę psychiczna. Może i kochasz dzieci bardzo ale nie bardziej niż siebie i swoje wierzenia. Dla wiary trwałaś w piekle z dziećmi, teraz tez nie jest lepiej. Dzieci widza jak maż Cie poniża, wyzywa, zdradza. Córka jest przeciwko Tobie ....a wiesz dlaczego? Bo nie bronisz jej przed patologia. Syna wychowałaś na memeje, który będzie się trzymał Twojej spódnicy przez cale życie i nie założy swojej rodziny. Tak jesteś dobra matka bo swoich dzieci na śmietnik nie wywaliłaś jak inne.

Gość gość
lubię to imię które nosi a ona mi je obrzydza swoim zachowaniem..więc jak widzę [w niemal każdym wątku o miłości, który zresztą ona rozwali bo tak się rzekomo brzydzi miłościami które nie są w obrębie małżeństwa ] ten podpis Sylwia albo s, albo parassolka to aż mi słabo. pytanie tylko czego lub kogo ona w tych tematach szuka skoro taka uczciwa mężatka? :o

Gość gość
aha, nie maluj włosów na czarno bo wyglądasz jak wrona. już lepiej ci w tych miodowych blondach