Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antypre

Czy u was kupowanie prezentów dzieciom z rodziny, to też świętość?

Polecane posty

Gość antypre

Ja tego nie rozumiem, choć uznałam że jak to ma być powodem do jakiś fochow w rodzinie , to wolę coś kupić i się nie zastanawiać nad tym mocno, bo to dla mnie mało istotna sprawa... Pewnie napiszecie że przecież można się z rodziną dogadać żeby nie kupować, otóż nie ze wszystkimi niestety tak się da... W zeszlym roku moje dziecko bylo tymi prezentami totalnie osłupione, bo tak się złożyło że dostawał coś od Mikołajek do końca lutego!!!

Gość antypre
Na szczęście w tym roku już jest trochę zmian dogadaliśmy się z jednym bratem męża zeby naszym dzieciakom nic nie kupowali, tetaz już mamy dwoje, a my ich synowi też nie będziemy kupować. Brat męża miał jeszcze o tym z najstarszym bratem pogadać, ale w sumie to nie wiem, czy oni na pewno nic nie kupią...

Gość antypre
W tym kupowaniu nie ma ni złego o ole to jest jakieś dopełnienie świąt...a u nas jest tak że relacje rodzinne są albo chłodne albo takie luźne, ostatnio właściwie nikt się nie wychyla żeby kogoś do sobie zaprosić czy z kimś się spotkać, a o prezentach robi się mega istotne zagadnienienie...

Gość gość
Nie, nie pójdę na święta i mam w d/u/p/i/e te dzieci. Nie wychowane, w dodatku głupie. Namnożyło się tego, pełno gówniaków i piździków, chyba bym z tobami poszła, nie stać mnie