Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wolałybyście mieć mężczyznę który wykonuje męski zawód czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Czy wolałybyście mieć mężczyznę który wykonuje męski zawód (tak jak np budowlaniec, mechanik, policjant, strażak, hydraulik) czy takiego który wykonuje jakiś niezbyt męski zawód (typu fryzjer, pielęgniarz, informatyk, projektant mody)? Oczywiście mam tu na myśli osoby o takim samym charakterze, inteligencji itd.

Gość gość
mam męża kierowce tira i sądzę że to męski zawód, a do tego zarabia dobre pieniądze, wystarczająco na moje zachcianki i utrzymanie rodziny a w domu jest bardzo często

Gość gość
w zasadzie mi by nie przeszkadzało że facet wykonuje któryś z ten zawodów nie licząc fryzjera (bo pewnie gej albo bi) i i informatyka (bo pewnie jakiś nerd)

Gość gość
Informatyk to typowo męski zawód. Do tego trzeba mieć łeb jak sklep, baby się kompletnie nie nadają. A najbardziej męskim zawodem jest oczywiście żołnierz.

Gość gość
20:09 - informatyk i łeb na karku :) dobre sobie :) Znam jednego takiego co robi jako jakiś informatyk i zarabia chyba ze 2 średnie krajowe - w gimnazjum był klasowym pośmiewiskiem.

Gość gość
Akurat w telewizji mówili, że na informatyków jest duży popyt i dlatego tyle zarabiają. A firmy podobno nawet biorą ludzi bez studiów (sic!)

Gość gość
Sie widze znacie na informatyce:) Troche wiecej intelektu trzeba w to wlozyc niz w budowlanke.