Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga! Jakiś typ streamuje na YT jak się ełamuje ludziom na kamery i puszcza dźw

Polecane posty

Gość gość
fajne dzięki za linka!

Gość gość
nigga nigga nigga niggga

Gość gość
Ogląda go ponad 13 tysięcy osób. Głupota ludzka mnie już mnie bardziej nie zadziwi...

nie rozumiem o co chodzi w tej akcji:O czyje to mieszkanie i czemu jest monitorowane kim jest ten koleś i czemu brzmi jakby się masturbował:O

Gość gość
brokeninside87 sprawa wygląda następująco: ludzie kupują sobie kamery i montują je bez uprzedniego przeczytania instrukcji obsługi. W efekcie kamera nadaje na żywo w internet obraz bez żadnych zabezpieczeń albo na domyślnym haśle. A dodatkowo w większości nowe modele kamer mają wbudowane mikrofon oraz głośnik. I koleś napisał sobie program, który skanuje internet w poszukiwaniu adresów ip charakterystycznych dla danego modelu kamery a po odnalezieniu po prostu łączy się zdalnie do kamery i puszcza im dźwięki albo ich szpieguje (akcja 'Italiano' gdy dziesięć tysięcy osób z polski wspólnie zniszczyło życie jakiemuś włochowi z turynu)

Gość gość
"Dziesięć tysięcy osób z polski wspólnie zniszczyło życie jakiemuś włochowi z turynu" :o Nie chcę dłużej zyć w tym kraju

Gość gość
Po prostu witki i cycki opadają. Psychiatryk powinien się zająć tym podczłowiekiem i jego 'widzami'. Chociaż co ja wymagam, daniel magical jest nietykalny i ma miliony "fanów" to kogos takiego niby mieli by policjanci ruszyć :o Ten kraj i jego mieszkańcy to dno i sześć metrów mułu!

Gość gość
Ja ze swojej strony powiadomiłam o nim pudelka. Może jak go szerzej obsmarują publicznie to tyl zmądrzeje.

Gość gość
Takiego c***a to tylko na szubienice zaprowadzić. No ale czego można się spodziewać po idiotach w obecnych czasach którzy własnej prywatności nie szanują wrzucając wszystko do sieci więc co dopiero cudzej...

Gość gość
"Ja ze swojej strony powiadomiłam o nim pudelka. Może jak go szerzej obsmarują publicznie to tyl zmądrzeje." Hahaha, zyczę powodzenia. Spójrz na innego patologicznego youtubera o ksywce DanielMagical i sama wyciągnij logiczne wnioski. Koleś streamuje na zywo jak zyje z rodziną w biedzie, jak pije alkohol wraz ze swoja matką i ja wyzywa i jak bierze udział w bójkach. Policja była u miego już kilkadziesiat razy, wylądiwał w Uwaga TVN, pisemka pokroju pudelka cały czas o nim wspominają. I jak, dało to coś? Tak, dało. Zamiast kilku tysiędzy widzów ma ich kilka milionów. Zamiast kilku groszy z dotacji ludzie mu miesięcznie przekazują kilkadziesiąt tysięcy zlotych, na samych dtreamach zarabia po kilka tysięcy od YouTube, dostał srebrny przycisk oraz dziesięć tysięcy złotych za przekroczenie liczby stu tysięcy subskrybujacych jego kanał. Logiczne wnioski adekwatne co do tego streamera z tematu wyciagnijcie sobie sami.

Gość to jest klątwa
Jeśli jakiś sk******ysyn zamontował mi w mieszkaniu kamerkę, to niech zdechnie na raka. On i wszyscy podglądacze.

Gość gość
To nie jest tak, ze tobie ktos montuje kamere i później streamuje na yt jak podglada. To jest tak, ze i ludzie sami sobie te kamery kupili i zamontowali tyle, ze zapomnieli ich skonfigurować, tj. wyłączyć opcję udostępniania obrazu na żywo, zmienić domyślne hasło albo w ogóle jakiekolwiek ustawić.

Gość gość
Dlaczego YouTube nie reaguje? Dlaczego nie zamyka jego kanału itp???

Gość gość
Na tej samej zasadzie, na której nie zamykają kanału DanielaMagicala, Rafonixa, Medusy i tum podobnej patologii. Ale PewDiePie za słowo "nigger" surowo ukarali. Poczytaj, co się ostatnio odwala na youtube, jakie patologie się tam przewijają ( tu masz dobry materiał o jednej z ostatnich afer, tzw ElsaGate: https://youtu.be/7LqxA3shIow )

Gość gość
Bo you tube to lewacka firma i promuje wszystko co najgorsze.

Gość gość
Tak poza tym to YT nie jest podmiotem egzekwowania prawa. Włamanie przez internet oraz udostępnianie wizerunku wg polskiego prawa ścigane jest tylko na wniosek pokrzywdzonego a ten miaterius wchodzi tylko na zagraniczne kamery, głównie meksyk, francja, chiny i araby. Juz widzę jak turecka policja leci ze skarą do polskiej policji, że jednemu z obywateli ktoś się włamał na kamerę i streamuje na yt jak odtwarza na niej dźwięk szczekania albo izraelskie pieśni xD

Gość gość
00:53 zrozumiałam już przy 1 wpisie. Moja uwaga z 00:50 to był off-topic :p

Gość gość
Ja p*****le. Nie nie i jeszcze raz nie! Ten świat to musi być jakis chory sen!

Gość gość
Ej, to jest z******te xD Niech robi tego więcej!

Gość gość
Niema filma błąd 400:-(

Gość gość
Nie ma bo to była transmisja live, którą zakończył. kilka postów niżej jest link do jego kanału yt

Gość gość
Dobre to bylo jak w tej restauracji goscie siedza spokojnie jedza a tu allahu Akbar allahu Akbar I sie rozgladali niewiedzieli co sie dzieje.

Gość gość
A zamiast tego allahowania mugł puscić ciche pierdy albo beknięcia lub mlaskanie. Niezręczność i zdziwienie byłyby o wiele więkaze niz w przypadku akbarów

Gość gość
Jakub nielegalnie montuje kamerki w mieszkaniach ludzi by ich ośmieszyć I poniżać, ]powinien u Eugenii zamonotować jak m ujęzor wsadza w o***t, jak mówił, przynajmniej znajomi mieliby ucieche z j3go nowej narzeczonej

Gość gość
Takich jak on to tylko jebać prądem i patrzeć czy równo skwierczą!