Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna brunet, żona brunetka, dzieci również, dodatkowo trochę ciemniejsza

Polecane posty

Gość gość

karnacja a moje pytanie jest takie, czy może się takiemu mężczyźnie spodobać się blondynka o niebieskich oczach i bladej cerze?

Gość gość
Debilne pytanie. Na maksa..

Gość gość
Bladych nie faceci wolą opalone skwarki

Gość gość
pytanie wbrew pozorom ciekawe

Gość gość
czy może się kumś zmienić gust i zapragnie czegos innego

Gość gość
Żeby zostawił żonę i dzieci dla ciebie? Następna kur/wa, pasożyt chcący się ustawić kosztem czyjejś krzywdy 😠 ...nie poszuka wolnego faceta, tylko woli odebrać innej, na gotowe

Gość gość
Gotowe? :D co niby gotowe? :D upierdliwa żonka i wielkie alimenty? Pytam tylko o podobnie się, o nic więcej.

Gość gość
Co cię obchodzi kto się podoba żonatemu, żona mu się podoba skoro nastukał dzieci a ty szukaj wolnego :-D

Gość gość
...potrójnego rozwodnika jeżeli już musi być po innej :-D

Gość gość
lubię kafe za to że nigdy nikt nie odpowiada na pytanie zawarte w temacie :O

Gość gość
A co to ma do rzeczy? Jak czytałam meskie forum to facetom podobają się bardzo rózne kobiety, aż sama byłam zdziwiona. Ale przeważała albo jedna skrajność czyli ciemne brunetki, albo bardzo jasne blondynki. Rude też się zreszta podobały. Moim zdaniem jeśli kobieta ogólnie jest ładna, to kolor wlosow ma mniejsze znaczenie. bardziej jest ważne dla facetów żeby całośc ładnie wyglądała. Co z tego, że jakaś kobieta będzie miała nawet najpiekniejszy kolor włosów jak będzie miała brzydką twarz czy figurę i tak przegra wtedy z tą ładniejszą o innym kolorze włosów. Wlosy tez sa wazne, ale są wg mnie tylko dodatkiem , jednak najważniejsza jest twarz i figura, ciało

Gość gość
Także wątpię żeby kobieta przeciętna przebiła ładniejszą i młodszą od siebie tylko dlatego, że ma kolor wlosow taki czy inny. Kobiety zauwazyłam ,ze bardziej patrzą na detale w wyglądzie, a faceci na całokształt, albo wg nich kobieta jest ładna, albo nie i tyle

Gość gość
No pewnie ,że może. A dlaczego Arabom albo Włochom, którzy mają ciemną karnację podoba się słowiańska uroda?

Gość gość
Im to się nawet osły podobają a Euroopejki wszystkie są dla nich takie same a nie podobają :-P

Gość gość
Znajdźcie sobie w necie Polki z kolorowymi, same kaszaloty bo te cepy nie odróżniają :-D

Gość gość
Bo zwykle jest tak że chce się tego czego w aktualnej chwili się nie ma

Gość gość
Aha i Włosi, Grecy i Hiszpanie tak samo? :P A oni też lubia słowianki. No i w USA słyszałam, ze sa bardzo cenione za urodę wlasnie

Gość gość
A poza tym np. Ukrainki o slowianskiej urodzie wśród których jest wiele blondynek z dlugimi wlosami też są uważane za ładne na całym świecie i Rosjanki. Na męskim forum wyczytałam tez ,ze Skandynawki sie bardzo podobaja

Gość gość
No to znajdź sobie araba i nirwana :-D ...tylko go nie zawiedź, nie drażnij, nie zrywaj czasem bo cię zaszlachtuje jak kozę ;-)

Gość gość
To po co brał brunetkd

Gość gość
Wybrał brunetkę, ale nie oznacza to ,że TYLKO brunetki sie mu podobają. Kolor włosów nie ma tak wielkiego znaczenia, raczej uroda kobiety. Ładniejsza blondynka zawsze przebije przeciętną brunetkę i odwrotnie tak samo. Tu chodzi o całokształt, nie sądzę że kolor wlosow ma o czyms przesadzac. A nawet mój kolega kiedyś był zwolennikiem akurat blondynek, a ma zone szatynkę. Więc nie ma tutaj reguły, że trzeba sie trzymać sztywno tej zasady. Poza tym jest takie coś ,ze faceci o ciemnej karnacji często wybieraja wlasnie blondynki

Gość gość
Czyli uważam, że facetowi będzie się podobała ta ładniejsza czyli o ładniejszej buzi i ciele, figurze niezależnie od koloru włosów ;) ładniejsza zawsze wygra z brzydszą jeśli chodzi o samo fizyczne podobanie się, wiadomo jeszcze charakter ma znaczenie, ale to inny temat

Gość gość
Myślę że ciemne mu się już znudziły :p