Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BydgoskaKrewetka

Jakie imie do mojego nazwiska?

Polecane posty

Gość BydgoskaKrewetka

Jestem w 6 miesiącu ciąży i w marcu urodze dziewczynke. Kompletnie nie wiem jak dac jej na imie. Podoba mi sie Jasmina, ale nie wiem czy to pasuje do mojego nazwiska- Kwiatkowska. Dajcie jakies przyklady imion pasujacych do tego nazwiska czy moze Jaśmina pasuje?

Gość gość
Średnio, bo to brzmi jak masło maślane

Gość gfiufgf
Jaśmina Kwiatkowska - pretensjonalne, na dodatek ze względu na znaczenie, z efektem komediowym. Wiesz, do krótkich nazwisk pasują dłuższe imiona a do długich, jak twoje, imiona krótsze. Przykładowo: Irma (to tylko przykład!) Kwiatkowska komponowałoby się korzystnie.

Gość gfiufgf
Mam coś: Dagna Kwiatkowska - wdzięcznie ale nie bez wyrazu, szlachetnie, oryginalnie i jednocześnie klasycznie.

Gość gość
Pasuje krótkie imię. Marta Kwiatkowska Ewa Kwiatkowska Inga Kwiatkowska Daria Kwiatkowska Kinga Kwiatkowska Łucja Kwiatkowska Mira Kwiatkowska Olga Kwiatkowska

Gość gość
Aleksandra Kwiatkowska.

Gość gość
Po ślubie zmieni nazwisko

Gość gość
Madko daj jej polskie imię a nie jakieś śmiesznie wymyślne żeby dziecka nie krzywdzic

Gość gość
Jasmina Kwiatkowska raczej brzmi słabo bo i imię kwiatowe i nazwisko, z tego względu odpadają również Róża, Liliana, Malwina.. Moim zdaniem dobrze pasowałoby imię z r, krótkie, ale też niekoniecznie, imion jest mnóstwo nie wiemy czy podobają ci się Zosie czy nowoczsne imiona może: Daria, Marta, Klara, Dagmara, Ewa, Ada, Iga, Pola, Marcelina, Blanka, Monika, Paulina, Eliza, Sandra, Sara, Marlena, Magdalena, Małgorzata, Kaja, Agata, Nina itd.....

Gość gość
Daj jej imię. Dlaczego na kafełłe wszystko musi być idealne. Życie, praca, imię z nazwiskiem. A co jak wyjdzie za mąż i przyjemie nazwisko męża, bo on ją o to poprosi, a ona zakochana nie odmówi. I będzie Kiełbasa, albo Kwiatkowska-Kiełbasa. Weźcie wyluzujcie, bo zaczyna w*****ac mnie ten dział :(

Gość gość
nie musi byc idealne ald Jasmina Kwiatkowska to maslo maslane. jasmin to kwiat. z tym nazwiskiem brzmi kak Hiacynta Bukiet

Gość gość
coś jak Róża Jerzyna :O

Gość gość
O ja cie pitolę Jaśmina... To patola jakaś! Może daj jej na imie Skolopendra, też ładnie! Ludzie Kwiatkowska to jest popularne polskie nazwisko wiec imie tez powinno być raczej zwyczajne! Nie wiem Ania, Julka, Zuzia? Albo Iga. A nie jakaś Jaśmina jak to sie zdrabnia w ogóle?

Gość gość
Nie sluchaj,daj jej tak na imie skoro Tobie sie podoba. Wlasnie skoro nazwisko jest popularne to imie powinno byc mniej popularne,a nie nastepny milionowy Jan Kowalski,albo Jan Nowak. Fajne imie wybralas i tak nadaj.

Gość gość
Szczerze mówiąc wolałabym być Jasmina Kwiatkowska niż kolejna Ania/Maja/Zosia Kowalska. Dla mnie super imię.

Gość gość
gość wczoraj O ja cie pitolę Jaśmina... To patola jakaś! Może daj jej na imie Skolopendra, też ładnie! Ludzie Kwiatkowska to jest popularne polskie nazwisko wiec imie tez powinno być raczej zwyczajne! Nie wiem Ania, Julka, Zuzia? Albo Iga. A nie jakaś Jaśmina jak to sie zdrabnia w ogóle? x Jaśmina to jak najbardziej polskie, zwyczajne imię, znam kilka dorosłych kobiet o tym imieniu w przedziale 20-35 lat. Jasne, najlepiej mieć kolejną Julkę albo Zuzię, oba imiona w rankingu top 5 najczęściej nadawanych imion już od kilku lat. Nie mówię, że musi być zaraz jakaś Chantal czy inna Dżessiczka ale też nie musi być dziesiątą Julką w klasie, a Jaśmina akurat pasuje super. Zresztą w codziennym życiu i tak dla otoczenia będzie albo Jaśminą albo panią Kwiatkowską więc co za różnica.

Gość gość
Jaśmina brzmi pretensjonalnie.

Gość gość
Piękne imię. Szkoda, że moja córka nie ma tak na imię, nie pomyślałam gdy ją urodziłam.

Gość gość
Jasmina jak pigułki anty yasmin, okropne imię...

Gość gość
Moim zdaniem nie pasuje. Daj jej krótkie imię tak jak pisały wyżej dziewczyny. Znam kilka Kwiatkowskich : Marta, Joanna , Katarzyna, Ewa . Te imiona pasują i brzmi to dobrze :)