Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam ipada wczoraj

Polecane posty

Gość gość

i jestem załamana... Moze ktos sie na tym dobrze zna, i pomoze? Nie mam w ogóle WI FI, tylko internet podłączony do stacjonarnego kompa. Na stacjonarnym kompie mam itunes, ale słabo sie na nim znam, podłaczyłam ipada kablem do stacjonarnego i jakos skonfigurowałam. Ale nie moge nic pobrac z netu, a chciałam tego ipada zeby grac w kilka gier. Myslałam, ze pobiore przez stacjonarny, i wysle na ipad. A tymczasem nawet zadnego filmu nie moge wysłac, bo sa jakies błędy w konfiguracji i inne bzdury.

Gość gość
jak pada to już będzie padać ipada i to jest normalne

Gość gość
Podłącz się do jakiegoś Wi-Fi i pobierz te gierki.

Gość gość
ale w domu nie mam, i nie mam pojęcia o wi- fi. a moze w jakiejs kafejce internetowej by mi pobrali? czy to trzeba znac jakis adres sieci, czy jakbym była w zasiegu to sie ustawia automatycznie?

Gość gość
do autorki tematu: dziewico w nocy kafejki zamknięte :(

Gość gość
Idź do jakiegoś baru z Wi-Fi, a gierki pobierasz w Appstore.

Gość gość
Ja mam iPada. Nie wiem co rozumiesz przez Internet podłączony do kompa. Gry możesz instalować tylko z App Store przez Internet, ale wielu tytułów na iPada nie ma. Wiec jak do gier kupiłaś to musisz się liczyć ze Ci na nim nie pójdą. Z Internetu w kafejce, darmowych punktów dostępu nie radzę korzystać bo tam albo wirusy, albo kradzież danych albo kopalnie bitcoinow. Ze stachonarnego kompa możesz sporo rzeczy przegrać na tablet na Androidzie, ale z iPadem to odpada, nie ma szans. Co Cię właściwie podkusiło żeby kupić właśnie iPada?

Gość gość
mój stacjonarny komp ma internet, ale przewodowy, nie Wi - FI.. strasznie sie napaliłam na te grę Smash Hit, juz w to kiedys grałam. Ktos mi reklamował, ze ta firma apple taka swietna, ze tablety szybko działają, ale mi sie na razie strasznie nie podoba. itunes straszne, komercha sama, czy trzeba miec do wszystkiego ten AppleID?

Gość gość
Smash Hit jest. Bo to dobry tablet, ale nie do wszystkiego. Bezawaryjny, nie zawiesza się, dobra jakoś filmów, fajna integracja, ja używam Apple Pencil do rysowania. Ale do gier jest kijowy, do oglądania starych stron na Flashu.

Gość gość
Lepiej mieć. Do wszystkiego nie, ale do ściągania z App Store gier jak najbardziej :)

Gość gość
a to sciaganie z appstore jak wygląda? trzeba miec ten APPle ID?