Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla naszych kociakow i psiakow

Polecane posty

Gość gość

Nie podawajcie zadnych przeciwbolowych ludzkich jak paracetamol ,Naproxen Apap ibuprofen , nigdy bo zabijecie zwierzaka ,,,,,na rozwodnienie tu wam podam co ja zrobilam wit B3 B5 B7 i wit K Witamine z grupy COMPLEX B Ale zeby tam byly te wlasnie witaminy i dajcie polowke rano i wieczor ,chyba ze jest malutka witaminka to jedna tabletke ,a gwarantuje ze pomoze waszemu pupilowi ,,ja mam doswiadczenie juz w tym sama to przezylam z moim kocurkiem a mial 2 tygodnie biegunke ,wszystkiego probowalam co tylko moglam , ale kociak sie meczy przez takie experymenty ,,,majranek parzylam z imbirem i korniderem ,taka slabiutka zeby tylko nie wymiotowal imbir zeby go rozgrzewal kornider na smak zeby jadl a majranek zeby zoladeczek i watrobka nie bolala i nie spuchla ,,,,,, i w amazonie znalazlam tabletki priobiotyki na biegunke tez podaje bo wzmacnia kociaka lub psa ,tylko ze moj kociak zjada wszystko co popadnie ma 10 MIESIECY i wazy 6 kg ,jest ogromny nawet karme mu kupilam zdrowotna ,,ale zacina co mu tak smakuje chiupate zjada ,ciapaty ,jak wiecie co to jest pakistanski chleb ,smaczny , acha weszlam na stronke amazon i to wlanie znalazlam ok teraz podam stronke gdzie mozna kupic cos na na silna biegunke ,u Kociaka i Psa amazon uk albo amazon pl

Gość gość
A to sa prowitaminy dla naszych Kociakow i Pieskow przeciw biegunce bardzo silnej Frequently bought together VetIQ Stool Firm 45 tabs Loose Stool Remedy With Prebiotic Fibre Protexin Pro-Kolin Plus Syringe 60 ml Total price: £25.39 Submit Add both to Basket Show availability and delivery details Buy the selected items together This item:VetIQ Stool Firm 45 tabs Loose Stool Remedy With Prebiotic Fibre £5.90(£0.13 / each) Protexin Pro-Kolin Plus Syringe 60 ml £19.49(£32.48 / 100 ml) Tummy Settler For Dogs - Fast Relief From Loose Stools, Digestive Issues & Diarrhoea musza miec prowitaminy ,wiec podajcie kociakowi lub Pieskowi z Grupy B complex malutka tabletka jedna rano i wieczor musi byc B3 B5 B7 witamina K WTEDY pomoze ,bo ja mialam z moim kociakiem wielki klopot juz nawet mi sie niechce opowiadac ,,,,,,jak sie meczyl ja na google wpisalam jakie witaminy podawac brzy biegunce u Kociaka jakich witamin brakuje ,,,wszystkie witaminy sa tam opisane wiec wybralam te najskuteczniejsz ,zeby pomogly i pomogly naszym kociakom brakuje poprostu witamin ,a kiedy maja to swinstwo rozwodnienie ,tym bardziej wszystko z niego wylatuje jak z kranu ,,,,trzeba uzupelniac i elektrolitami tez ja tarlam marchewke na drobno i wyciskalam sok i podawalam cala mala strzykawke soku kociakowi mojemu ,2 razy dziennie i to sa dobre elektrolity uzupelniajace jelita u kociaka i do suchej karmy tez dawalam te wior,, zeby zatrzymac ta biegunke udalo mi sie a wet wam tego nie powie o witaminach , zeby leczyc witaminami ,dziekuje mysle ze pomoglam na zapalenie stawow i to tez obniza temperature jakies jest ,,, PUUR Dolor ,,,,, w tabletkach Tylko jeszcze raz zadnych polskich przeciw bolowych czy Angielskich nie podawajcie ja chyba juz ulatwilam tymi witaminami a napewno sie wam uda uwiezcie mi daje slowo mi sie udalo ,,,,ja uratowalam swojego Kocurka i cie teraz ciesze bardzo ,,pozdrawiam jak cos znajde to wam szybciutko napisze pozdrowka

Gość gość
My podawaliśmy zawsze dokładnie to samo - połówkę saszetki smecty, takiej dawki dla dorosłych i naszemu kotu to szybko pomagało. Tylko trzeba znaleźć dobry sposób na podanie - my mieliśmy taką specjalną strzykawkę i wystarczyło. A niczego skuteczniejszego po prostu nie znam.

Gość gość
Co do witamin to popieram, my podajemy VetAminex od Vetexpert cały czas, żeby uzupełniać niedobory które mogą powstawać. Zwłaszcza że psiaki pierwszej młodości już nie sa