Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n88n

Niemcy chca zalegalizowac poligamie nie tylko dla muzulmanow

Polecane posty

https://youtu.be/9Z_E7EYrJyM o Niemcy chca zalegalalizowac poligamie. Najpierw mialo to dotyczyc imigrantow muzulmanskich ale unijni dygnitarze zwrocili uwage, ze bylaby to dyskryminacja nie muzulmanow wiec teraz w projekcie jest, ze poligamia ma objac wszystkich obywateli Niemiec. Najbardziej ucieszona jest niemiecka partia zielonych ktora juz od dawna domaga sie obnizenia wieku przyzwolenia na seks. U muzulmanow nie ma dolnej granicy wiekowej od ktorej dziecko moze uprawiac seks dlatego dzieci sa tam regularnie gwalcone. Partia zielonych nie ukrywa, ze w ramach "rownouprawnienia" nalezy dopuscic wszystkie dzieci do seksu.

Gość gość
Biedny maly polaczku, wymysl w koncu cos na temat Niemiec, co bedzie miec chociaz namiastke prawdopodobienstwa. Ja jestem czloniem partii "Grüne/Bündnis 90" i zglosze te twoje wypociny do partyjnej dyskusji, byc moze o nas wkrotce uslyszysz.

O szkopach to mozna uslyszec same durnoty. To po pierwsze, a po drugie, ja przekazuje informacje znalezione w necie i podalem nawet link. Po trzecie wreszcie, sram na niemcow (celowo z malej litery). I co zrobisz? Rozpedzisz sie i walnie baranka w sciane? :D Do biegu, gotowy, start!...

Gość gość
Muzułmanie powinni być wywiezieni na Grenlandię albo po prostu eutanazja dla nich. Wojsko powinno strzelać i zatapiać te statki, powinni ich opodatkować i zniszczyć wszystkie symbole islamu.