Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogi prezent dla dziecka to od jakiej kwoty?

Polecane posty

Gość gość

Ile wy wynajęcie na prezent?

Gość gość
Dla każdego pewnie inaczej, zależy też od rodzaju prezentu i tego ile dziecko ma lat. Ja dla 4latki rozważałam zakup interaktywnego kota ale większość fajnych i sensownych była od 250zł w górę. Dla mnie to drogi prezent, nieadekwatny do wieku i takiego gadżetu. Nie kupiłam, zastąpiłam tańszym i to sporo, bo za 79zł.

Gość gość
Ostatnio o tym rozmawiałam z kuzynem. Kupił dla syna LEGO za około 300 zł i mówi, że dla niego to już drogo, ale wie jak syn lubi. No ale stwierdziliśmy, że LEGO jest warte swojej ceny, bo przecież są i zestawy za 1000 zł i więcej. My mamy 1,5 roczniaka. Na razie ma Duplo po 70 zł za zestaw:). Widząc jak wszystkim bawi się chwilę. Nie kupujemy nic drogiego

Gość gość
Ja nie kupuje lego mojemu dziecko, dostaje od innych, albo sam kupuje za ogłoszone pieniążki jak dostanie, mam5 lat, kupuje bo dzieci mają to on też chce, a potem mnie krew zalewa jak widzę, że to leży dozwolone i się kursy, albo wyspie do pudła z reszta rozwalonych, i tyle, pobawić się 2 dni góra i zachwyt mija. Tłumacze mu zeby sobie wybieral cosmczym będzie się bawil, ale idzie z prądem, za innymi. Może kiedyś zrozumie. Ja sama kupiłam mu zestaw hot wheels, ma już 2 inne i nawet się nimi bawi. Młodszej ciastoline ma 2 latka i lubi takie rzeczy, ale ona zachwyci się i zwykła plastelina :)

Gość gość
Uważam że prezent na gwiazdkę czy Mikołaja, dzień dziecka fo 100zł jest wystarczający. Tak kupuje moim trzem smykom, na urodziny za to można wydać więcej, kupić coś porządnego. No synek w marcu ma i marzy mu się nowy rower,Stary jest ok tylko nie rozmiar ledwo ledwo. Córcia zamówiła już keyboard. A najmłodszy ma miesiąc więc jeszcze mam czas:-)

Gość gość
Ja kupilam dla 2 dziewczynek.Dzieci siostry na glowe po 40zł. dla mlodszej gra, dla starszej koc bo sama chciala.

Gość gość
Ja wraz z mężem jesteśmy chrzestnymi bliżniaczek, dziewczynki są już w wieku szkolnym więc zabawki po prostu odpadały. Polecam wam sklep https://www.otozegarki.pl/zegarki-rodzaj/dzieciece, mają przeogromny wybór dziecięcych zegarków. Świetne modele dla dziewczynek i chłopców.

Gość gość
20zł na cukierki

Gość gość
Drogi to taki, na ktory kogos ledwo stac. Dla jednego to bedzie 5 dych, dla drugiego 5 stow. Dla mnie drogi to bedzie te 500zl.

Gość gość
wlasnie to zależy, np ostatnio kupiliśmy rower naszej córce indiana moena w kolorze miętowym, Julka była zachwycona ;) w media expert takie cuda ;)