Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi wypominaja mi "brak cyckow"

Polecane posty

Gość gość

No ok, mam maly biust i przeciez to widze. Nie mam kompleksow z tym zwiazanych, wrecz przeciwnie, uwazam ze mam male, ale ladne piersi i uwazam, ze takie wygarnianie komus rzekomych "brakow" jest nie na miejscu. Zastanawiam sie w jakim celu mi to mowia?

Gość gość
Ludzie poniżają innych, zeby samemu się wywyższyć. Proponuję odpłacic pięknym za nadobne, tak, żeby zabolało, np. a ty masz: krzywe zęby, nogi, brzydką cerę, ale ja tego ci nie wypominam! Przyjemnie? Kij im w oko!

Gość gość
Masz tepych znajomych

Gość gość
Biust łatwo sobie powiększyć i to nie tylko silikonem ale nawet wlasnym tluszczem, a mozgu oni sobie tak latwo nie naprawia ;p

Gość gość
Uwilbiam male cycki sa przepiekna

Gość gość
Małe jest piękne

Gość gość
Małe jest piękne. Uwielbiam jak kobieta mnie ujeżdża a cycuszki podskakują co w porównaniu do wielkich balonów jest raczej nie możliwe

Gość gość
Wypomnij im brak mózgu :)

Gość gość
Mi nie sprawia przyjemnosci sprawianie komus przykrosci. Nie powiekszylabym biustu nawet jakby mi doplacili fortune :P Ale slyszac takie komentarze mam wrazenie, ze posiadanie duzego biustu jest dzisiaj obowiazkiem i ze powinnam czuc sie gorsza, a ich jakby dziwi, ze tak nie jest? W ciagu ostaniego tygodnia wygarnely mi to co najmniej 3 osoby, to chyba dosc duzo?

Gość gość
Nie przejmuj sie, to świadczy o tym, ze sami maja ze soba jakis problem

Gość gość
Mały biust pozostaje jędrny na długo w przeciwieństwie do "melonów". Te biuściaste póki młode może mają powody do dumy, ale do czasu aż zacznie skóra wiotczeć. A Ty? Może teraz cię krytykują, ale na dłuższą metę to ty będziesz cieszyć się jędrnym, napiętym biustem :)

Gość gość
co ty masz za znajomych ze ci mowia ze masz male cycki? A jak ci to tak przeszkadza to im to powiedz co jezyka w gebie nie masz?

Gość gość
Mówią to żeby sami się dowartościować - pewnie czegoś ci zazdroszczą i nie chcą czuć się gorsi, więc wymyślają co by powiedzieć żebyś w ich oczach nie była taka idealna. A jeśli chodzi o piersi to małe są z******te! Bardzo się cieszę że masz takie podejście i że kochasz siebie taka jaka jesteś - w dzisiejszych czasach byle pierdoły sprawiają że ludzie nie lubią siebie a ty masz świetne podejście - nie zmieniaj się a komentarze olej bo tacy ''znajomi'' to szkoda gadać... Wykorzystują ciebie żeby sami się dowartościować, żeby ci pokazać że są ''lepsi'', że żebyś w ich oczach nie była taka idealna - zazdroszczą ci czegoś- może wyglądu, może szczęścia w życiu, może kasy lub inteligencji - nie wiem czego, ale pamiętaj - nie zmieniaj się i bądź sobą a komentarze ignoruj lub sama coś im odpowiadaj niemiłego.

Gość gość
W takim razie szkoda mi ich, ze sa tak niedowartosciowani. Kontrkrytyka chyba w takim przypadku nie pomoze, za to bede ich chwalic przy kazdej mozliwej okazji! Dziekuje wszystkim za wypowiedzi :)

Gość gość
Zmień znajomych , szkoda czasu na takich baranów....

Gość gość
Wiekszosc znajomych to falszywe qrwy

Gość gość
A jaki masz rozmiar?

Gość gość
A ja takim odpowiadała m że siebie akceptuje a skoro im to przeszkadza to ich problem

Gość gość
Pokaz cycki to ocenimy je czy małe czy nie