Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzabelaS

Inwestycje w nieruchomości

Polecane posty

Gość IzabelaS

Witajcie ! Jak uważacie czy warto jest inwestować w nieruchomości ? Zastanawiam się nad tym poważnie . czytałam sporo w tym temacie i rozważam też opcję pomocy firmy http://aiwn.pl/ , bo wiadomo najlepiej kiedy ktoś kto zna się na tym doradzi i poprowadzi odpowiednio. Jak uważacie ?

Gość gość
Inwestując w nieruchomości warto nawiązać współpracę z firmą taką jak www.taksator.info Jest to firma, która zajmuje się wyceną nieruchomości. Ich siedziba znajduje się w Częstochowie, więc polecam ich wszystkim z tych okolic.

Gość marecki781
To chyba najlepsza inwestycja w dzisiejszych czasach. Nieruchomości są niebotycznie drogie a cena cały czas idzie do góry. Najkorzystniejszym rozwiązaniem są nieruchomości w większych miastach oraz terenach nadmorskich :) Sam jestem właścicielem kilku mieszkań z http://burco.pl/ . Nie bójmy się inwestować i wychodźmy ze swojej strefy komfortu :)

Gość OnTrade

Nie mam zamiaru nikogo przekonywać ale jeżeli ktoś będzie zainteresowany dowiedzieć się ciekawych rzeczy o inwestowaniu w nieruchomości oraz o tym ile realnie można zarobić to zapraszam na kanał Mzuri CFI https://www.youtube.com/channel/UCLlIt58ogl_SIdTtUf_u3QQ zapewniam, że każdy znajdzie coś dla siebie

No wiele osób lokuje pieniądze w nieruchomościach, no ale jeśli już ktoś rzeczywiście chce się za to zabrać, to wszystko musi zrobić z głową. Warto na początku skontaktować się z jakimś biurem nieruchomości, które miałoby jakieś ciekawsze oferty. Polecić Wam mogę https://www.verso.com.pl - na tej stronie znajdziecie oferty związane zarówno z mieszkaniami, jak i domami. 😉

Gość gość

Warto rozejrzeć się za jak najlepszą firmą, która pomoże nam przy inwestowaniu w nieruchomości. Jeżeli mieszkacie w Krakowie to polecam wam skontaktować się z www.consilo.pl Sam korzystałem z ich usług i wiem że można na nich w pełni polegać.

Gość Martyna

Ostatnie kilka tygodni myślę poważnie w jaki sposób oszczędzać. I omal nie podpisałam umowy na jakiś produkt między kontem oszczędnościowym a ubezpieczeniem na życie i emerytalnym. I wiecie co? W ostatniej chwili zrozumiałam, że sytuacja jest tak niestabilna, że jak ulokuję wszystkie oszczędności na wiele lat, może je zeżreć inflacja, a ja wtedy za oszczędności życia kupię jeden bochenek chleba… Dlatego totalnie jestem za inwestycją w nieruchomości, najbardziej mieszkania w Warszawie, bo to zawsze będzie w cenie. Próbuję przebić się przez miliony ofert i już głupieję…

Gość gościówka

Masz jakieś typy?

Gość Martyna

Poważnie rozważam Wilanię i Wiktorię na Wilanowie, ale mam świadomość, że odbiory będą przez kilka następnych lat

Gość daroo

No nowe mieszkania niosą za sobą ryzyko remontów 😜 Więc czasami lepiej kupić jako ostatni, mimo, że wybór mniejszy, ale za to tylko ty hałasujesz innym a nie oni tobie xD

Gość ANN

A ta Wilania i Wiktoria to w jakiej  lokalizacji?

Gość Martyna

Herbu Janina, jakos przykońcu trasy autobusu 522 z dworca centralnego

Gość PanPlecak81
Przed chwilą, Gość Martyna napisał:

Od 2010 inwestujecie naiwniacy i zwrotu jakos nie ma i nie bedzie...

Gość ANN
22 godziny temu, Gość Martyna napisał:

I ile się jedzie autobusem do centrum?

Gość gość
22 godziny temu, Gość PanPlecak81 napisał:

Od 2010 inwestujecie naiwniacy i zwrotu jakos nie ma i nie bedzie...

Jakiego zwrotu?