Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawna Miłość

Polecane posty

Gość gość

Kochani.. pomóżcie mi zrozumieć zachowanie mojego byłego chlopaka. Otóż minęło 9 lat od kiedy rozstalam się z moim Ex. 3 lata po rozstaniu chciał żebyśmy do siebie wrócili, ale ja mieszkalam wtedy za granicą , mialam narzeczonego.. Zerwałam kontakt. Rok temu wróciłam do kraju. Kiedy mnie przypadkowo zobaczył w sklepie (z moim juz Mężem) oniemial .. ale przywital sie mimo iż był też ze swoją żoną. Więcej Go nie widzialam..az do wczoraj. Dokładnie w tym samym miejscu i czasie co rok temu, tym razem bylam z przyjaciółką , On sam. Gdy mnie zobaczył stanął jak wryty , poczerwienial i zniknął gdzieś między regalami z produktami (opis mojej przyjaciółki bo ja stałam odwrócona plecami). Faktycznie, kątem oka widzialam jak się miota i stara mnie uniknąć dlatego nie podeszłam się przywitać. Dlaczego tak się zachowal? Rozstalismy się w przyjaźni , nikt nikogo nie zdradzil. Było nam razem dobrze ale ja musiałam na chwilę wyjechac. Wtedy postanowil ze się rozstaniemy. A skoro nie mialam do czego juz wracac, to zostalam. Jak mam odebrac to 'strusie' zachowanie? Jakieś pomysły?

Gość gość
Jest to obecnie twoj najwiekszy problem? :D To gratuluje!

Gość gość
Ukrywa uczucia albo nie chce cie widziec lub wlasnie puscil smierdzacego cichacza, sa rozne mozliwosci, zapytaj u zrodla

Gość gość
Do Goscia z 14:24: To nie jest mój problem, nie mam problemów, po prostu zastanawia mnie takie zachowanie. Radzę nauczyć sie czytania ze zrezumieniem. Do Gościa z 14:37: Prosiłbym raczej o dojrzałe komentarze.

Gość gość
16,28 Trzeba byc samej dojrzala a dopiero potem oczekiwac dojrzalych komentarzy :D

Gość gość
Proste - wciąż do Ciebie coś czuje

Gość gość
16,49 No to wreszcie ktos napisal to co chcialas uslyszec (sic!)