Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasiaaaaabb

wiersz dla samotnych matek napisany przeze mnie

Polecane posty

Gość joasiaaaaabb

miałam kiedyś problem szukałam pomocy na kafeterii pomocy nie dostałam jeszcze się naczytałam na swój temat od 10 lat samotnie wychowuje córkę . ten wiersz dedykuje samotnym mamą a paniusie z kafe niech też go przeczytają Jestem matką bękarta Jestem matką wbrew mej woli Kocham tego bękarta ponad życie Za tego bękarta oddałabym wszystko Ludzie życzliwi wy tego nie wiecie Że moja córeczka gdy się urodziła była najpiękniejsza na świecie Ona dała sens mej nicości Ona nauczyła mnie miłości Jest najlepsza w klasie Najlepsza w szkole z matematyki Jestem mamą skarbu Jestem matką wbrew mej woli i przez przypadek Ale dla Boga przypadek to przeznaczenie Jestem matka i to jest istotne choć egzamin z życia zdałam na Plus mierny a nie na piątkę Ciągle się uczę i może kiedyś jak będę babcią to Będę coś wiedzieć jak wychowuje się dzieci

Gość joasiaaaaabb
facet jak uslyszal o ciazy od razu uciekl

Gość hrhrh
Ciągle się uczy ten twój podmiot liryczny? Mam nadzieję że ty też. Spróbuj dowiedzieć się czegoś o przypadkach w języku polskim. Na początek: celownik, komu? czemu? mamom (np. dedykuję). Temat, bzdetny, córka - mam nadzieję że bardziej dojrzała emocjonalnie i na wyższym poziomie intelektualnym, więc nie zepsuj tego.

Gość gość
ale po jaki ciul jest ten wiersz?

Gość joasiaaaaabb
ale jestescie niemile to dla was mamy nie jestescie same w waszych rozterkach