Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca go słabość

Polecane posty

Gość gość

Witam. Otóż jestem z chłopakiem od 4 miesięcy. To już dość długo, czujemy się przy sobie w miarę swobodnie i mówimy sobie o różnych rzeczach. No więc wczoraj mój chłopak na pytanie co go najbardziej podnieca dał taka odpowiedź że mnie zbila z nóg. Powiedział że najbardziej go podnieca to że jest ode mnie słabszy i strasznie go nakręca jak mi to udowadniam. Po prostu mnie zatkało. Na początku związku myślałam że po prostu leci na moje wysportowane ciało a to taki szok. Czy to normalne u faceta że lubi czuć się słabszy od kobiety? Czy może raczej powinnam zacząć się martwić?

Gość gość
Docelowo zostaniesz jego dominą.

Gość gość
no martw się że masz chłopaka-c\i\p\e\

Gość gość
Nie uważam go za cipę, i wcale się tak nie zachowuje. Ogólnie jest normalny i w życiu bym się tego nie domyśliła gdyby mi nie powiedział.

Gość gość
Ludzi podniecają różne rzeczy a to co napisałaś nie jest niczym nadzwyczajnym. Jeśli kiedykolwiek nie będzie Ci Tobą pasować poprostu muszę o tym powiedz.

Gość gość
Tez lubie jak zona mie dominuje i wykonuje rozne polecenia

Gość gość
W małżeństwie przeważnie tak jest że żona trzyma pod ,,kapciem" i ktoś mówi że 85%chłopøw jest zboczonych????????? Kocham moją żabeczkę jak pokrzyczy,pogoni czy przyleje ;P