Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Totalny brak ochoty na seks przez ostatnie pol roku

Polecane posty

Gość gość

7, 5 miesiąca temu urodziłam corke...przez ten czas kochalismy sie z mezem moze z 15 razy. Ja w ogole nie mam ochoty...nie raz kladę się do łóżka gdy on już zasypia żeby mnie nie meczyl. Seks nie sprawia mi w ogole radosci, zwlaszcza ze po takich 2 tyg.przerwy mąż szybko kończy. .nie wiem czy na moje libido ma wplyw ze karmie piersią i biore pigulki czy jak? Dawno takiego zerowego nie mialam.

Gość gość
Jesteś zmęczona , możesz mieć złe dobrane tabletki , problemy z zaakceptowaniem siebie po ciąży .. podejrzewam ze sama najlepiej wiesz co jest grane

Gość gość
Tabletki mam dla kobiet karmiacych..nie wiem czy aż taki mają wybor bym mogła zmienić na inne..zreszta karmienia już będę kończyła. Co do akceptacji..mam może z 2 kg na plusie nie czuje się źle w swoim ciele, zwłaszcza że mój mąż nigdy mi nie powiedział że jestem "za gruba" widzę że mnie akceptuje że wszystkimi faldkami..i ja się nie tez. Co nie zmienia faktu że lidibo mam zeeowe..to już w ciąży miałam częstą ochotę na seks..moze to hormony?

Gość gość
Tak sobie myślę że może nie mam ochoty bo seks nie satysfakcjonuje mnie..nie chce mi się ściągać majtek dla tych paru minut..nawet nie czuje takiej namietnosci..zeby rzucić się na meza rozgrzana..ale i sama sobie zrobić dobrze że też nie mam ochoty..co że mną jest nie tak.

Gość gość
ja mam 21 lat i od 2 lat mam zerowe libido a w ciazy nawet nie bylam ;///// cos mnie drgnie raz w miesiacu ale tego nawet nie mozna nazwac podnieceniem