Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NA OPRYSZCZKĘ

Polecane posty

Gość gość

błagam. Mam całe usta żółto ropne. Boli jak ****** aż tak nigdy nie było, zazwyczaj kończyło się na jednej krostce....

Gość gość
ajajaj, takie coś to się nieźle ślimaczy zawsze :///

Gość gość
DO AUTORKI TEMATU: STUDENTKO mam nadzieję że nie masz opryszki narządów płciowych

Gość gość
Ja zawsze jak czuje takie nie miłe swędzenie to smaruje maścią i prawie zawsze nie rozwala mi całych ust.

Gość gość
opryszczka zawsze wie kiedy wyskoczyć - parę dni przed Wigilią ;) nie zazdroszczę

Gość gość
trollu idź stąd, to nie miejsce na takie wulgarne teksty nie masz nic sensownego do powiedzenia to idź sobie a co do tematu: nie drap, bo się jeszcze bardziej rozniesie

Gość gość
niestety drapałam, co mam teraz robić?

Gość gość
to ja 00:12 teraz już nie drap

Gość gość
mnie zawsze kusi żeby zdrapywać też ale weź się powstrzymaj jeżeli masz takie ciągaty daj na to jakiś filmożel czy coś na przyszłość działaj jak najszybciej żeby się nie roznosiło tak a przy okazji pozdrawiam wszystkie nocne marki na kafeterii!

Gość gość
pozdrawiam też do autorki tematu proponuję łączyć jakiś sprawdzony środek który zatrzymuje rozwój właśnie i metody naturalne jakieś

Gość gość
Opryszczka ma to do siebie, że wyskauje niespodziewanie, dlatego zawsze mam Filmogel Urgo.

Gość gość
a gdzie można dostać to urgo?

Gość gość
zrob papke z aspiryny to pomaga tak samo jak zowirax

Gość gość
jestem uczulona na aspirynę :( podbijam pytanie o dostępność urgo, bo chciałabym przetestować

Gość gość
znam ten ból :/ ja próbowałam latami wszystkiego - maść cynkowa, pasta do zębów, przekładanie czosnku, herbaty, aspiryny, lodu... chyba wszystko na sobie przetestowalam już. wszelakie masci od zoviraxow po inne. coś tam niby pomagalo... ale niewiele. bralam nawet ten heviran. niby bylo lepiej ale mnoe często tp dziadostwo wyskakiwalo. az kolezanka mi nie poradzila zaopatrzec sie w olejek z oregano. ale taki z apteki. ostatecznie może być herbaciany. najlepszy zajzajer. trochę szczypie ale efekt gojenia jest widoczny z dnia ja dzień. mnie sie rzadko udaje wylaoac moment ze juz cos czuje że mi wyskoczy ale wtedy jak przesmaruje olejkiem to jest git i nie wyskakuje dziadostwo. polecam wypróbować i samemu się przekonać.

Gość gość
To kup sobie Heviran w aptece. Ten w mniejszych dawkach jest bez recepty. Jak smarowidła nie pomagają, bez Heviranu w tabletkach nie wybrniesz z tego nieszczęscia ☹

Gość gość
Te tabletki to HASCOVIR control, 200 mg Aciclovirum. Zastosowanie: leczenie nawrotowej opryszczki warg i twarzy, wywołanej przez wirus opryszczki pospolitej

Gość gość
Urgo jest dostępne w Superharmie, warto też popytać w Rossmanie

Gość gość
Ten Hascovir control jest dobry, kup sobie albo idź do lekarza, niech ci silniejszy Heviran przepisze

Gość gość
musisz izolowac opryszczkę od znaieczyszczeń

Gość gość
pewnie już Ci przzeszło mam nadzieje ale naprzyszłość polecam urgo + naturalne metody domowe

Gość gość
a mi własnie teraz z kolei wyskoczyła hehehehehe fajnie że są gotowe porady i dobrze że w 2 dzień świat a nie w wigilie - uff

Gość gość
MAM NADZIEJĘ ŻE NIE BĘDĘ MUSIAŁA WYPRÓBOWYWAC TYCH PORAD PRZED SYLWESTREM mam super nową szminkę bourjois i jak jakieś zimno pokrzyżuję mi plany makijazowe na imprezę to się ZDENERWUJĘ jestem panikarą więc już się zaopatruję w broń przeciw opryszczką na wszelki wypadek xD witaminki, nawilżanie, czapka i filmożel w pogotowiu

Gość gość
zimno to najgorsze co może być, ale tak jak ktoś pisał - filmogel działa cuda

Gość Mirka34
Ja opryszczkę zwalczam http://wp-cosmetics.pl/spirularin-hs.html - stosuję go również profilaktycznie. Warto wiedzieć jak się chronić, bo blisko 80% populacji jest nosicielem wirusa Herpes Simplex, który jest odpowiedzialny za opryszczkę.